Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLETVEKİLİ YETİŞ; “SAHABE PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”   
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ YETİŞ; “SAHABE PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

          AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, Samsat ilçesi sınırlarında bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabri ve çevre düzenlemesi için düşünülen projenin hayata geçirilmesi için bütün imkanların kullanılacağını söyledi.

 

            Sahabe mevkisine gelerek Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak’tan proje ile ilgili bilgiler alan Yetiş, KİPTAŞ tarafından hazırlanan projenin Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a sunulacağını kaydetti.

 

            Yetiş, KİPTAŞ tarafından projesi hazırlanan Sahabe projesinin tamamlandığını ve bu projenin 23 milyon liraya mal olacağını belirterek, Diyanet İşleri Başkanı ile birlikte projenin hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf edeceklerini ifade etti.

 

Yetiş, “Sahabe projesi Adıyaman için önemli bir yatırım olacaktır. Bu mekanın bir inanç turizmi merkezi haline getirilmesini planlamaktayız. Adıyaman ve Samsat ilçemizde turizm hareketliliği sağlayacak olan bu projenin uygulanması ve sonrasında yürütülecek çalışmalar için yoğun çaba sarf edeceğiz. Sayın Başbakanımızın proje hakkında bilgileri vardı. Yapacağımız ilk iş proje için gerekli finansmanı temin etmek ve zaman kaybetmeden bu projeyi tamamlamaktır. Daha sonra zaman içerisinde İslam Araştırma Merkezi gibi düşünceleri hayata geçirmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 

Milletvekili Yetiş, beraberindeki heyetle birlikte Sahabe kabrini ziyaret ederek dua etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 Eylül 2011 11:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri