Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ ANLATILDI   
SAMSAT’TA ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ ANLATILDI

           Samsat ilçesinde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yetkilileri tarafından “Numaralandırma Çalışması ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi” semineri verildi.

            TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü İstatistik Uzmanı A.Müslüm Mutlu tarafından, Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan seminere Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, Köy ve Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve İlçe Özel İdare Müdürlüğünden yetkililer katıldı.

            Açılış konuşması yapan Kaymakam Doğan Demirdaş bu çalışma için Gaziantep ili Yavuzeli ilçesinin pilot seçildiğini ve burada başarı sağlandığını ifade etti. Kaymakam Demirdaş “Kamu kaynaklarının etkin kullanımı, kamu hizmetlerinin planlanması ve sürekli ihtiyaç duyulan güncel bilgi ihtiyacının karşılanması için bu çalışma önem arz etmekte olup, elbirliği ile ilçemizdeki bu çalışmayı süresi içinde sonuçlandıracağız.” dedi.

            İstatistik Uzmanı ise, Haziran 2007 sonuna kadar bu çalışmanın bitirileceğini belirterek, bu sistemin neler getireceği, sistemin nasıl kurulacağı ve işleyişiyle birlikte günlük hayatta getireceği kolaylıkları açıkladı.

            Seminer, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

 




Gönderen Editör, Cuma, 15 Eylül 2006 08:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri