Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKALP NAKLİ YAPILAN HABİP KÖŞKER ADIYAMAN'A DÖNDÜ   
KALP NAKLİ YAPILAN HABİP KÖŞKER ADIYAMAN'A DÖNDÜ

          Türkiye Spor Yazarları Derneği Adıyaman Şube Başkanı olarak görev yaparken rahatsızlığı nedeni ile istifa eden, Gazeteci Habip Köşker, sağlığına kavuşarak memleketine döndü.

 

İki yıldır İzmir Ege Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören ve başarılı bir kalp nakli gerçekleştirilen Köşker, yeniden Adıyaman’a gelebilmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde dengesini kaybederek motosikletten düşen ve tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen 27 yaşındaki İlyas Demirçelik'in kalbinin nakledildiği Köşker, döndüğü evinde yakınları ve gazeteci meslektaşları tarafından yoğun olarak ziyaret ediliyor.

 

İki yıldır kendisini yalnız bırakmayan ve şimdi de kendisini evinde ziyaret eden bütün herkese teşekkür eden Köşker; “Geldiğimizi duyan bütün dostlarımız ya telefonla arıyor ya da bizzat beni ziyaret ederek moral veriyorlar. Sağlık, Allah’ın bize bahşettiği en büyük nimettir. Ülkemizde ve dünyada organ nakli bekleyen binlerce insan var. Organ nakli diğer hastalıklar gibi kolay değil. Uygun nakil bulunsa bile organı verecek kişinin boyu kilosu ve fiziki özellikleri de nakil yapılacak kişiye uyması gerekiyor. Sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Doktorlarıma, bana organ bağışlayan aileye ve beni yalnız bırakmayan dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 04 Ağustos 2011 06:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri