Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ON KÖYE ÇOCUK PARKI YAPILIYOR…   
SAMSAT’TA ON KÖYE ÇOCUK PARKI YAPILIYOR…

         Samsat’ta Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yapılan proje kapsamında on köye çocuk oyup parkı yapıldığı bildirildi.

 

            Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından uygulanan proje kapsamında 10 adet çocuk oyun parkı için ihale açıldığı ve bu ihale kapsamında oyun parklarının kurulmaya başlandığı belirtildi.

 

            Parkların kurulum ve montajını yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı Recai Karal, ilçe ve illerde oturan çocukların parklarda oynama şansı olduğunu ancak köylerde oturan çocukların böyle bir fırsatı bulunmadığını belirterek, bu projenin çocukların dinlenip eğlenebilmeleri bakımından önemli olduğunu ifade etti.

 

            Karal, “Bütün geleceğimiz çocuklarımızdır. En önemli yatırım yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Birliğimizce yürütülen çocuk oyun parkı yapımı projesi kapsamında kırsaldaki on yerleşim birimindeki okul bahçelerine, birer adet çocuk oyun parkı yapıyoruz. Tatil öncesi bu parklar çocuklarımızın eğlenip oynayabilecekleri mekanlar olacaktır.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Perşembe, 09 Haziran 2011 11:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri