Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKTAŞ: -''YARIMBAĞ İLKÖĞRETİM OKULU, 'YILIN KALİTELİ' EKİBİ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU''   
SAMSAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKTAŞ: -''YARIMBAĞ İLKÖĞRETİM OKULU, 'YILIN KALİTELİ' EKİBİ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU''

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, Yarımbağ İlköğretim Okulunun, ''Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları Paylaşım Toplantısı'' kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde ''Yılın Kaliteli Ekibi'' kategorisinde Türkiye İkincisi olduğunu söyledi.

 

Aktaş, yaptığı açıklamada, il birincisi olarak okul-kurum kategorisinde 55, ekip kategorisinde 64 olmak üzere toplam 119 ödül başvuru raporunun Milli Eğitim Bakanlığına gönderildiğini belirtti.

 

“Bakanlık Değerlendirici Ekibi” tarafından yapılan değerlendirme sonucunda okul-kurum kategorisinde 19, ekip kategorisinde 20 okul-kurumun saha ziyaretine kaldığını, bunların da değerlendirilmesi sonucunda Yarımbağ İlköğretim Okulunun Türkiye ikincisi olduğunu ifade eden Aktaş, şöyle konuştu:

 

            “Bu gelişmeler bizim için bir onur. Çok mutluyuz. Yarımbağ İlköğretim Okulu, ders ve SBS başarısının arttırılması, sosyo-kültürel faaliyetler, fiziki iyileştirme çalışmaları gibi alanlarda faaliyetler yaparak önemli başarılar elde ettikten sonra ödüle başvuru yaptı. Önce saha ziyaretine kalmış, sonra da saha ziyaretini başarılı bir şekilde tamamlayarak finale kaldı. Başkent Öğretmen Evinde yapılan 'Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları Paylaşım Toplantısı' ve ödül töreninde 'Yılın Kaliteli Ekibi' kategorisinde Türkiye ikincisi oldu ve ödülünü aldı.”

 

            Aktaş, Yarımbağ köyündeki eğitim ve öğretime olan ilgi, aile ve okulun uyum içinde çalışması sonucunda başarının yakalandığını, bu başarının diğer okulları da motive etmesinin ilçe genelinde başarıyı daha da arttıracağını kaydetti.

    

Aktaş, Yarımbağ İlköğretim Okulu idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerini kutladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 07 Haziran 2011 10:32, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri