Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAHABE-DER BAŞKANI ATA; “BAŞBAKANDAN EN BÜYÜK BEKLENTİMİZ SAHABE PROJESİDİR”   
SAHABE-DER BAŞKANI ATA; “BAŞBAKANDAN EN BÜYÜK BEKLENTİMİZ SAHABE PROJESİDİR”

Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Samsat Sahabe-Der) Başkanı H.Ali Ata, KİPTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Sahabe Safvan Bin Muattal türbesi için hazırlanan projenin Başbakan tarafından kabul edilerek, biran önce çalışmaların başlaması gerektiğini söyledi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman ziyareti sırasında, sahabe projesinin yapılması ile ilgili açıklama yapmasının beklendiğini belirten Ata, “Daha önce KİPTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sahabe Projesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sahabe mevkisine yaptığı ziyarette projenin takipçisi olacağını ve bizzat Başbakana ileteceklerini söylemişti. Sayın Başbakan’ın bu projeyi hayata geçireceği ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.” dedi.

 

Dernek Başkanı Ata, bu sahabe projesinin hayata geçirilmesinin sadece Samsat’ın değil tüm Adıyaman’ın can damarı olacağını ve Adıyaman’ın bir inanç turizm merkezi haline gelmesini sağlayacağını belirterek, bu projenin gerçekleşmesinin artık kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

 

Ata şunları söyledi; “Bu proje Samsat ve civar yerleşim birimlerinde yaşayan vatandaşların en büyük beklentisidir. İlimiz Atatürk Barajı ve GAP’ta kaybettiği kadar zaten kaybetmiştir. Bu proje onaylanırsa belki bir yaramız kapanmış olur. 7 Haziran’da ilimize gelecek olacak olan Sayın Başbakanımız her gittiği yere bir çılgın projeyle gidiyor bizimde çılgın projemiz en azında şimdilik bu olsun. Umarız ki Başbakanımız bunun müjdesini Adıyaman mitinginde verecektir.” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 06 Haziran 2011 13:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri