Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGAP GAZETECİLER BİRLİĞİ KONGRESİ YARIN YAPILACAK   
GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ KONGRESİ YARIN YAPILACAK

Bölgesel Gap Gazeteciler Birliği Cemiyetinin olağan genel kurulunun 4 Haziran 2011 Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

 

            GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Fahrettin Çelik genel kurul toplantısının Adıyaman Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleştirileceğini kaydetti.

Çelik yaptığı açıklamada, program kapsamında Faaliyet Raporu ve Genel Denetim Kurulu Mali Raporun okunarak ibra edileceğini, bunun yanında eğer teklif olursa tüzük değişikliğinin görüşüleceğini ifade etti.

 

Genel Yönetim Kurulu ve Genel Denetim Kurulu üyelerin seçimi yapılarak bu kişilerin kamuoyuna tanıtılmasından sonra söz talebinde bulunanların selamlama ve temenni konuşmaları yapacaklarını belirten Genel Sekreter Çelik, son olarak Perre Antik Kentin gezileceğini açıkladı.

 

Çelik, “GAP Gazeteciler Birliği genel kurulunun yapılması cemiyetimize yenilik getirecek ve güç kazandıracaktır. Yönetim kurulunun yenilenmesi ve güçlendirilmesi planlanırken, üyelerin yönetime daha rahat ulaşması planlanmaktadır. Cemiyetimiz, bölgesel bir cemiyet olup tüzüğünde ön görülen hedefler doğrultusunda emin adımlarla yürümektedir. Kongremize GAP bölgesinde yer alan illerden gazeteciler ve Adıyaman’dan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile gazetecilerin katılımı beklenmektedir.” şeklinde konuştu.

 

Demokratik ve sosyal hukuk devleti anlayışını özümseyen, sosyal ve mesleki dayanışmayı sağlayarak, düşünce, iletişim ve basın özgürlüğünün gerçekleşmesinin temini konusunda GAP Gazeteciler Birliği’nin önemli bir görev üstlendiğini belirten Çelik, kamu yararına olabilecek her türlü çalışmanın yanında olacaklarını belirtti.

 

            Çelik, “Cemiyetimiz kurulduğu günden bu güne, hangi şartlar altında olursa olsun basın mensuplarının yanında yer almış, tavır belirlerken mazlumdan, emekçinin ve doğrunun yanında olmayı şiar edinmiştir. Genel Kurul toplantımızın akabinde oluşacak yeni yönetimle bu doğrultuda daha da güçlenmiş olarak çalışmalara devam edilecektir. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, bütün vatandaşlarımızın katılımını temenni ediyoruz.” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 03 Haziran 2011 12:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri