Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SAHABE-DER BAŞKANI ATA ’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI   
SAMSAT SAHABE-DER BAŞKANI ATA ’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Samsat Sahabe-Der) Başkanı H.Ali Ata, Regaip Kandili nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı

Dernek Başkanı Ata, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, rahmet ve bereket ayları olan üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilinin; sevgi, kardeşlik, beraberlik, barış ve huzurun sağlanması, iyilik ve hoşgörü hislerinin kuvvetlenmesi, millet olarak yardımlaşma, dayanışma ve zorlukları elbirliğiyle aşma iradesini güçlendirmesi temennisinde bulundu.

Ata mesajında şu ifadelere yer verdi: "Recep ayına girdiği zaman Peygamber Efendimiz (SAV), 'Ya Rab, Recep ve Şaban ayını bize mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır' diye dua edermiş. Bizler de üç ayların hayırlara vesile olması ve bu manevi ayların faziletlerinden istifade etmek için dua edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz için gayret göstereceğiz. Ata Ayrıca, hatalarımızdan ve günahlarımızdan temizlenmek, hayırlı ve yararlı işleri daha da fazlalaştırmak için bir fırsat dilimidir. Kandiller geçidi olarak adlandırılan, içinde Regaip, Miraç, Berat ve Kadir Gecesi gibi geceleri bulunduran üç aylar, kendimizi denetleme ve değerlendirmenin, bir insan olarak ilahi kudret karşısında acziyetimizin bilincinde olarak, taat, ibadet ve şükürlerimizi artırmanın, bir kere daha geçmişimizin muhasebesini yapıp geleceğe hazırlıklı olmanın bir vesilesidir. Tüm Samsat halkının kandilini tebrik eder, ve bu gece idrak edeceğimiz Regaip Kandili'nin ilçemize ve tüm İslam alemine, insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

 




Gönderen Editör, Perşembe, 02 Haziran 2011 13:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri