Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBAKANLIK YETKİLİLERİ YARIMBAĞ İÖO’NU TOPLAM KALİTE İÇİN İNCEDİ   
BAKANLIK YETKİLİLERİ YARIMBAĞ İÖO’NU TOPLAM KALİTE İÇİN İNCEDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Yarımbağ İlköğretim Okulu “Yılın Kaliteli Okulu / Kurumu” kategorisinde finale kaldığı için saha ziyaretine tabi tutuldu.

 

2010-2011 Eğitim-öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi (TKY) uygulamaları kapsamında “Yılın Kaliteli Ekibi” kategorilerinde finale kalan Samsat Yarımbağ İlköğretim Okulu,  Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Orhan Tan, Personel Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Cevdet Vural, İlköğretim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Günaydın ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Server Bilge tarafından incelendi.

 

Finale (Saha ziyareti) kalan okulun “Başarı” ekibi, öğretmenler ve Okul Gelişim ve Yönetim Ekimi (OGYE) ekibi ile toplantı yaparak bilgi alan uzmanlar, daha sonra okulda incelemelerde bulundular.

 

Konuyla ilgili kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Mahmut Tepe ziyaretin olumlu geçtiğini ifade ederek; “Öğrencilerimizin başarısını görmek bizlere verilmiş en büyük ödüldür. Ancak başarının başkaları tarafından takdir görmesi de hem başarıların devam etmesi hem de yeni başarıların elde edilmesinde önemli rol oynar. Bakanlığımız tarafından Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları Ödül Yönergesi kapsamında verilen ödüller de ülke genelinde başarıyı arttırmaktadır. Bakanlığımız TKY Uzmanlarına, saha ziyareti esnasında gösterdikleri hoşgörülü ve öğretici yaklaşımlarından dolayı şükranlarımı sunuyor bu yılki ödül sürecinde finale kalan tüm okullara başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 16 May 2011 20:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri