Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA İPEKYOLU KALKINMA AJANSI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI   
SAMSAT’TA İPEKYOLU KALKINMA AJANSI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

          İpekyolu Kalkınma Ajansı Adıyaman Yatırım Destek Ofisi uzmanları tarafından Samsat'ta 2011 Yılı "Doğrudan Faaliyet Desteği ve Teknik Destek Programı" konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 

Cumhuriyet Konferans Salonunda düzenlenen ve Samsat Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı toplantıya katılan İpekyolu Kalkınma Ajansı uzmanları Merve Tanrıverdi ve H. Deniz Yapıcı katılımcılara bilgi verdi.

 

Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illerinde uygulanacağı, son başvuru süresi olarak 30 Haziran 2011 olarak belirlenen projenin amacının, bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında karşılaşılan sıkıntıların giderilmesine destek sağlamak olduğu belirtildi.

 

Toplantı sonrasında katılımcılar tarafından sorulan sorulara cevaplar veren uzmanlar, projelerin hazırlanması aşamasında da gerekli desteğin sağlanacağını, destek ofisinde görevli uzmanların her türlü konuda yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

 

Konuyla ilgili olarak Kaymakam Karal, bilgilendirme toplantısının yararlı geçtiğini belirterek, Yatırım Destek Ofisi uzmanlarına teşekkür etti.




Gönderen Editör, Pazartesi, 16 May 2011 20:11, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri