Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREĞİTİM HAK-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI'NA SAMSATLI HEMŞERİMİZ SÜLEYMAN IŞIK SEÇİLDİ   
EĞİTİM HAK-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI'NA SAMSATLI HEMŞERİMİZ SÜLEYMAN IŞIK SEÇİLDİ

Adıyaman Hak Sen Basın Koordinatörü Samsatlı hemşerimiz Süleyman Işık’ın teşkilatlandırmadan sorumlu genel başkan yardımcılığına seçildiği bildirildi.

 

            Eğitim Hak-Sen 2. Olağan Kongresinde genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Işık, bu başarının Adıyaman teşkilatlarında görev alan bütün gönüllülerin başarısı olduğunu ifade etti.

 

Işık, “Benim genel başkan yardımcılığına getirilmiş olmam Adıyaman teşkilatının bir başarısıdır. Hak-Sen, sendikacılıkta gerçekten bir model durumundadır. Hak-Sen olaylara yaklaşımı, tutumu ve tavırları ile örnek bir sendikacılık yürütmektedir. Bizler günlük siyasi olayların ötesinde kendi siyasetini özgür bir şekilde üretebilen, kendi yapısı içerisinde demokrasiyi içine sindirebilmiş, evrensel değerde sendikacılığı benimsemiş ve tüm enerjisini üyelerine ve kamu çalışanına gece gündüz demeden harcayan bir teşkilatız. Böyle bir oluşum içerisinde bulunmak, bu kutsal davaya hizmet etmek benim için bir onurdur.” şeklinde konuştu.

 

            Genel merkez nezdinde bütün Türkiye’ye yararlı olacak hizmetler yürütmenin gayreti içerisinde olacağını belirten Işık, Adıyaman içinde önemli projelere imza atacaklarını belirtti.

 

            Samsatlılar olarak hemşerimiz Süleyman Işık’a başarılar dilerim.




Gönderen Editör, Cuma, 13 May 2011 08:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri