Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI VELİ BÜYÜKŞAHİN SAMSAT İLÇESİN ZİYARET ETTİ…   
ADIYAMAN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI VELİ BÜYÜKŞAHİN SAMSAT İLÇESİN ZİYARET ETTİ…

Adıyaman Bağımsız milletvekili adayı Vali Büyükşahin Samsat ilçesini ziyaret ederek bazı yetkililer ve vatandaşlarla görüştü.

 

            Samsat Kaymakamı Recai Karal’ı makamında ziyaret eden Büyükşahin daha sonra Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Samsat Sulama Birliği Başkanlığını ziyaret ettikten sonra bazı esnaflar ve vatandaşlarla görüştü.

 

            Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ilçe başkanlığında partililere hitap eden Büyükşahin, AK Parti hükümeti döneminde Samsatlıların ihmal edildiğini, göçe mecbur bırakıldıklarını ifade etti.

 

            Büyükşahin; “12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Samsat’a ikinci ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu da Samsat’a verdiğimiz önemi gösteriyor. Samsat’ın çok ciddi sorunları var. Samsat’ta özellikle bu mevsiminde Adıyaman’da yüzdelik olarak, dışarıya en çok işçi göçü veren bir ilçemiz. Samsat’ta tarım ile ilgili ciddi sorunlar var. Samsat baraj nedeniyle zaten darbe almıştı. Tarım arazileriyle birlikte, evlerini, tarihi ve turistik değerlerini, manevi değerlerini feda eden Samsat’ın bu fedakârlığına karşılık, hükümetler bunu telafi edecek bir çaba içinde olmadılar. Bu insanlara iş ve aş olanakları sunulmamış, buralardan göç etmemeleri için bir çaban içerisinde olunmamıştır.” dedi.

 

            Seçimlerin barış ve huzur içerisinde geçmesini temenni ettiklerini belirten Büyükşahin, başarısız olan Ak Parti’ye sandıkta bir ders verilmesi gerektiğini belirterek, “Kendimiz için veya parti için seçimlere katılmıyoruz. Halkımıza hizmet etmek için, bütün halkların özgürce ve kardeşçe yaşayabilmeleri için yola çıktık. Parlamentoya gitmemiz durumunda, bütün Türkiye’nin olduğu gibi Adıyaman ve Samsat’ın sorunlarını çözmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Bu halka hizmet etmeyen AKP’nin ve iyi bir muhalefet örneği sergileyemeyen CHP ve MHP’nin hangi yüzle bu halktan oy istediklerini merak ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 12 May 2011 10:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri