Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ADAYI METİNER; “HALKIN ÖNÜNDE HİÇ KİMSE, HİÇBİR GÜÇ DURAMAYACAKTIR”   
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ADAYI METİNER; “HALKIN ÖNÜNDE HİÇ KİMSE, HİÇBİR GÜÇ DURAMAYACAKTIR”

Adıyaman Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Metiner seçim çalışmaları kapsamında kalabalık bir partili grupla Samsat ilçesini ziyaret etti.

 

            Metiner, Samsat Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, ziyaret ederek, kamu kurum ve kuruluşlar ile esnafları gezdi. Daha sonra Uzuntepe, Çiçek ve Kovanoluk köylerine giderek vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Metiner, parti birasında vatandaşlara hitap etti.

 

            Metiner yaptığı konuşmasında, vatandaşlara, hizmetkar olmaya aday olduğunu, kimsesizlerin kimsesi olmak ve hukuku temin etmek için yola koyulduklarını söyledi.

 

            Metiner; “Bizim için aziz olan millettir. Ankara’daki vesayet rejimini yok edeceğiz. Ben sizlerden biri olarak diyorum ki, bizi tehdit etmek hiç kimsenin haddi değildir. Bizler insanımızın refah ve mutluluğu önündeki bütün yasakları yok edeceğiz. Her vatandaşımız inancını rahat yaşayacak, dilini rahatça konuşabilecektir. Ayaklarımıza vurulan prangaları kıracağız. Halkın önünde hiç kimse, hiçbir güç duramayacaktır. Bu anlamda 12 Haziran seçimleri büyük önem arz etmektedir” şeklinde konuştu.

 

            Metiner, Samsat Bozova arasından kurulması düşünülen feribot seferleri ve kırsal kalkınmayı sağlayacak projelerin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 09 May 2011 12:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri