Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLETVEKİLİ AYDIN; “MİLLETE RAĞMEN İKTİDARA GELMEK İSTEYENLERİN SONU ORTADADIR”   
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ AYDIN; “MİLLETE RAĞMEN İKTİDARA GELMEK İSTEYENLERİN SONU ORTADADIR”

           Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Samsat ilçesinin Ak Parti’ nin kuruluşundan bu yana kendilerine sürekli en üst seviyede destek olduğunu, bundan sonra da olacaklarına emin olduklarını söyledi.

 

            Seçim çalışmaları kapsamında Samsat ilçesini ziyaret eden Ak Parti Adıyaman Milletvekili ve birinci sırada aday gösterilen Ahmet Aydın, Samsat Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Ak Parti İlçe Başkanlığı, Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve bazı köyleri ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi.

 

            Aydın yaptığı açıklamada 1997 yılında başlayan Samsat Sulama Pompaj İstasyonunun yüzde 14’ lük kısmının yapıldığını, kendi iktidarları döneminde birinci kısım inşaatın bitirilerek sulamanın başladığını, ikinci etap inşaatın ise ihale edilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

 

            Milletvekili Aydın; “Samsat ilçesinde KÖYDES, SODES ve diğer kırsal kalkınmaya yönelik projeler başarılı ile yürütülmüştür. Köylerimizin eğitim, yol, içme suyu gibi zaruri ihtiyaçlarında bir eksiklik yoktur. Samsat’ın sağlık alanında da önemli bir sıkıntısı olmamakla birlikte, daha iyi hizmet verilebilmesi için çalışmalar yürütülmektedir. İleriki zamanlar için Samsat ilçemizde çok amaçlı bir lise ve bir yüksek okul düşünülebilir.” dedi.

 

            Başbakan’ın konvoyuna düzenlenen saldırı ve Usame bin Ladin’in öldürülmesi olayları ile ilgili olarak ta düşüncelerini açıklayan Aydın, terörün rengi, dini ve dilinin olmadığını, uzlaşmanın mutlaka demokratik zeminde aranması gerektiğini ifade ederek, “Ne yazık ki, dünyada da, ülkemizde de demokratik yollarla iktidara gelemeyen bir kısım kişi ve gruplar illegal yollarla iş başına gelmeyi tercih etmektedirler. Bunların emellerine ulaşmasına imkân yoktur. Millete rağmen iktidara gelmek isteyenlerin sonu ortadadır.” şeklinde konuştu.

 

            12 Haziran seçimlerinde tek hedeflerinin Adıyaman’da beş milletvekili çıkarmak olduğunu belirten Aydın, Samsat ilçesinde rekor seviyede oy alacaklarından hiç şüpheleri olmadığını, başta İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ve ilçe teşkilatı olmak üzere bütün Samsatlılara yakın ilgileri ve teveccühlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 06 May 2011 07:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri