Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERYETİŞ SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
YETİŞ SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

 

           AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Dr. Murtaza Yetiş seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Halil Fırat ile birlikte Samsat ilçesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

 

Seçim çalışmasına ara vermeden devam eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Dr. Murtaza Yetiş, Samsat AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ile birlikte, Samsat ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunurken halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

Samsat ilçesinde ilk olarak AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Dr. Murtaza Yetiş, daha sonra Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Samsat Eğitim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği temsilcileriyle görüşerek, Yarımbağ, Ovacık, Göltarla, Doğanca köylerini ve sonra Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat’ı makamında ziyaret etti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Samsat ilçesini ziyaret ettiklerini belirten Yetiş, “Ak Parti çıraklık dönemini de kalfalık dönemini de alnının akıyla geçti. Bu dönemde de ülkemizi hiç birimizin hayal edemeyeceği noktalara götürdü. Eğitim, ulaşım, sağlık, ekonomi ve dış politikada, sekiz yıllık bir zaman diliminde olağan üstü gelişmeler kat edildi.” dedi.

 

Samsat’ın Ak Parti’nin kuruluş gününde beri en ciddi destek veren ilçelerden birisi olduğunu belirten Yetiş; “Ebetteki bu kendiliğinde olmuyor. Burada bu kadar başarılı bir teşkilat olmasa, bu kadar büyük destek veren başkanımız olmasaydı ve bu teşkilata gönül vermiş insanlar olmasaydı Samsat bu sonuçları alamazdı. Bundan sonrasında da yine birlik beraberliğimizi korumamız lazım. Samsat’taki her herkese ulaşmamamız lazım 2002 ve 2007 seçimlerinde olduğu gibi 2011 seçimlerinde de Samsat ilçemizin kendi rekorunu kırmasını bekliyoruz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü bizler insanların gönlüne talibiz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 02 May 2011 18:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri