Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGAP GAZETECİLER BİRLİĞİ MAYIS AYI TOPLANTISINI ALANYA’DA YAPTI   
GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ MAYIS AYI TOPLANTISINI ALANYA’DA YAPTI

Genel Merkezi Adıyaman’da bulunan bölgesel GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti Mayıs ayı yönetim kurulu toplantısını Antalya’da yaptı.

Toplantıya Genel Başkan Z. Abidin Kıymaz, Genel Başkan Vekili Hamit Özpolat, Genel Başkan Yardımcıları Fevzi Şimdi, Mehmet Çelik, M. Talat Akay, Genel Sekreter Fahrettin Çelik ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Mardin ve Batman illerinden gazeteciler katıldı.

Cemiyet Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, toplantıda gündemdeki konuların yanı sıra 2010 yılı çalışmalarının gözden geçirildiğini, 2011 yılı çalışma takvimi ve hedefleri üzerinde görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Yapılan toplantıda yönetim kurulu üyelerinin tek tek söz alarak düşüncelerini açıkladığını belirten Kıymaz, cemiyetinin vizyonu ve misyonuna paralel olarak daha ileri noktalarda olması gerektiğine dikkat çekildiğini ifade etti.  

Toplantıda cemiyete ait kurumsal internet sitesinin yenilenerek sitenin Türkçe, İngilizce, Arapça ve Kürtçe yayın yapması, cemiyetin GAP bölgesinde temsilcilikleri olmayan illerde şubelerin açılması, üye kabullerinde seçici olunmasının yanı sıra, cemiyet genel merkezinin ulaşım açısından daha elverişli GAP illerinden birine alınması, GAP Oscar’ları ödül organizasyonunun dışında sadece gazetecilere yönelik yeni bir organizasyon gerçekleştirilmesi gibi konuların masaya yatırıldığını belirten Kıymaz, hükümetin özel radyo ve televizyonların elektrik harcamalarının yüzde 50’sinin devlet tarafından karşılanması yönünde çalışma yapılmasına vurgu yapıldığını kaydetti.

Ağır iş yoğunluğu altında çalışan gazeteciler toplantı ile birlikte beş yıldızlı Aska Oteller Zincirinin büyük bir halkası olan Buket otelde tatil yaparak stres attıkları bildirildi.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 02 May 2011 12:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri