Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MİLLETVEKİLİ HÜSREV KUTLU, KAYMAKAMIMIZ DOĞAN DEMİRDAŞ’I ZİYARET ETTİ   
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ HÜSREV KUTLU, KAYMAKAMIMIZ DOĞAN DEMİRDAŞ’I ZİYARET ETTİ

              Adıyaman Milletvekili F. Hüsrev Kutlu Samsat gezisi çerçevesinde AKP İl Başkanı Av. Ahmet Aydın, Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ve  İlçe Başkanı Hidayet Daş  ile birlikte Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş’ı makamında ziyaret etti.

            Kaymakam Demirdaş, KÖYDES kapsamında yapılan işlerle birlikte ilçede yol sorunlarının; RECEP Grubu içme suyu çalışması ile de köy su sorunlarının bitirilmekte olduğunu ve Samsat köyleri için bu yıl KÖYDES’ten 60 kilometre asfalt yapılmakta olduğunu ifade etti. Demirdaş, son iki yılda tesis edilen 150 meyve bahçesinin vatandaşlara çok ciddi anlamda örnek olduğunu ve istihdamın arttırılmasına da katkı sağladığını belirtti.

            Milletvekili Kutlu yaptığı açıklamada; Samsat’ta eski meteoroloji binasının dönüştürülerek kurulmak istenen Gün Hastanesinin çok yerinde bir çalışma olduğunu, pompaj sulama projesinin eski yıllarda ihmal edildiğini ancak son iki yıl içerisinde ayrılan ödeneklerle hız kazandığını, böylece projenin % 70 fiziki durumu, % 62 oranında ise parasal olarak gerçekleştirilerek, Eylül ayı sonu itibariyle kanallara su verileceğini ifade etti.

            Kutlu, nüfusa göre belediyelere ayrılan payların adaletsiz dağıtıldığını belirtti. Kutlu, “İller Bankasından belediyelere ayrılan para nüfusa göre ayrılmaktadır. Ancak gelişmişlik ve ihtiyaca göre bir katsayıya bağlanarak ödenek aktarılması gerekiyor. Bu çerçevede bir çalışma içerisinde olacağım. KÖYDES Projesi başarıya ulaştı. Buna benzer öncelikle nüfusu 5.000’nin, sonrasında 10.000’ nin üzerinde olan belde ve ilçelere de hitap edecek kapsamlı bir çalışma içerisindeyiz.” dedi. Kutlu, sanayide uygulanan % 50 elektrik indirimi uygulamasının tarımda da uygulanması gerektiğini belirtti.




Gönderen Editör, Perşembe, 24 Ağustos 2006 15:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri