Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ SAMSAT İLÇE BAŞKANI ASLAN; -“GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ZAMAN VE MEKAN MEFHUMU GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYORLAR”   
AK PARTİ SAMSAT İLÇE BAŞKANI ASLAN; -“GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ZAMAN VE MEKAN MEFHUMU GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYORLAR”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsat İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, toplumun huzur içerisinde olabilmesi için Polis teşkilatı ve diğer güvenlik güçlerinin zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.

 

Aslan yaptığı açıklamada devletin en köklü kurumlarından biri olan Polis Teşkilatının kamu düzeninin korunması ve toplumsal barışın sağlanmasında en iyi hizmeti yürüttüğünü, bu anayasal görevi yerine getirirken insan hak ve özgürlüklerini de göz önüne alarak hizmet ettiklerini kaydetti.

 

Aslan; “Türk Polis Teşkilatının eğitim seviyesi yüksek, deneyimli ve tecrübeli olmalarından dolayı hizmetlerini yerine getirirken insan haklarını önemseyerek hareket edilmekte ve bu durum halkımızın güvenini kazanmalarına vesile olmaktadır. AK Parti iktidarında güvenlik güçlerimizin özlük haklarının iyileşmesi ve daha iyi şartlarda görev yapmalarının temin edilmesi için gerekli çalışmalar yürütülmüştür. Zaman içerisinde varsa eksikliklerin tamamlanacağına bütün yüreğimizle inanıyoruz. 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle bütün güvenlik güçlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu yarınlar temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Cuma, 08 Nisan 2011 11:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri