Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA EĞİTİM-BİR-SEN FUTBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ   
SAMSAT’TA EĞİTİM-BİR-SEN FUTBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

           Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Samsat Şubesi tarafından “Milli Egemenlik” Futbol turnuvası düzenlendi.

 

           Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilcisi Abdurrahman Bilgin yaptığı açıklamada Samsat Kaymakamlığı ve Samsat Belediye Spor’un katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvaya yedi okulun katıldığını belirtti.

 

             Bilgin yaptığı açıklamada, 80. yıl sosyal Tesislerinde bulunan halı sahada yapılacak olan turnuvanın TBMM’nin açılışının öneminin canlı tutulmasına katkı sağlaması ve Samsat Milli Eğitiminde çalışan öğretmen ve idarecilerin bir araya gelerek, birlik, beraberlik ve kaynaşmaya katkı sağlaması amacıyla düzenlendiğini belirtti.

 

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında kupa ve ödüllerin verileceğini belirten Bilgin, turnuvanın amacına uygun, centilmenlik ve şenlik havasında geçmesi temennisinde bulundu.

 

            Başlama vuruşu yaparak turnuvayı başlatan Bilgin, “Spor, barış ve kardeşliği pekiştiren önemli bir faaliyettir. Eğitim camiasının bedenen ve ruhen sağlam olması bütün toplumun yararınadır. Bu faaliyetimizde bizlere yardımcı olan ilgililere teşekkür ediyor, turnuvanın başarılı geçmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 04 Nisan 2011 13:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri