Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR…   
SAMSAT KAYMAKAMI KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR…

              SAMSAT KAYMAKAMI DEMİRDAŞ, “KIZ ÇOCUKLARININ OKULLAŞMASINI SAĞLIYORUZ”

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, ilçeye bağlı köylerde gezi ve incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

         Demirdaş, Yarımbağ ve Kırmacık köylerinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek Muhtar ve diğer ilgililerden bilgi aldı ve vatandaşların evlerine habersiz misafir oldu. 

            Yarımbağ köyünde bir çocuğu ve bir kardeşi özürlü olan 8 çocuk babası Hakim Tepe ve Kırmacık köyünde Mehmet Ataş isimli vatandaşları evinde ziyaret ederek, gıda yardımında bulunan Kaymakam Demirdaş, çocuklarının da eğitim masraflarının karşılanması sözünü vererek, Hakim Tepe’ nin okula giden beş çocuğunun eğitim masrafları için  500 YTL. yardım yapıldı.

            Kırmacık köyünde ilköğretim okulunu bitiren ve hasta olan annesine bakması gerektiğinden ortaöğretime devam etmeyeceği belirtilen Seher Ateş’in eğitim masrafları üstlenilerek açık liseye kaydının yapılması sağlandı.

            Geziler hakkında bir açıklama yapan Kaymakam Doğan Demirdaş, “Eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala yaptığımız köy gezilerinin en önemli yararlarından biri de özellikle köylerde liseye gitmeyeceği belirtilen kız çocuklarımızın okullaşmasını sağlamaktır. Bu konuda ulusal bazda yürütülen proje ve çalışmaların ilçemiz düzeyinde takibini yapıyoruz. Maddi nedenlerle okula gidemeyecek olan öğrencilerimizi tespit ederek ve maddi destek vererek özellikle kız çocuklarının okula devam etmesini sağlamaya çalışmaktayız.” dedi.




Gönderen Editör, Perşembe, 24 Ağustos 2006 15:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri