Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGAP OSCAR’I GÖZ KAMAŞTIRDI - SİTEMİZ YAZARI ADIYAMAN'DA EN BAŞARILI GAZETECİ ÖDÜLÜNÜ ALDI   
GAP OSCAR’I GÖZ KAMAŞTIRDI - SİTEMİZ YAZARI ADIYAMAN'DA EN BAŞARILI GAZETECİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti ve GAP Olay gazetesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 8.GAP Oscarı’ı katılımcıların zenginliğiyle göz kamaştırdı.

             GAP Oscar’ı ‘Yılın En Başarılısı' ödüllerini almak üzere hafta sonu Adıyaman’a alanlarında çalışmalarıyla 2010 yılına damgasını vuran onlarca siyasetçi, sanatçı ve basın mensubu geldi.

            Dokuz GAP ilinden birer gazetecinin de kendi ilinde ‘Yılın En Başarılısı’ seçildiği tören GAP’ın bütün illerini Adıyaman da buluşturdu. Adıyaman’dan yılın en başarılı gazetecisi Samsat Haber Sitesi ve Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik seçildi.

            Uyduda yayın yapan Televizyonlardan Asu TV, Kon TV baştan sona programı canlı yayınlarken, onlarca televizyonda bölüm bölüm canlı bağlantılarla yayınladı. Programın sunuculuğunu ise tecrübesiyle isminden söz ettiren Erdal Ayna yaptı.

YILIN HUKUK ADAMI PROF. DR. BURHAN KUZU

            Yılın en başarılı hukuk adamı’ ödülü alan TBMM Anayasa komisyonu başkanı AK Parti İstanbul milletvekili Prof. Burhan Kuzu ödüllerin isabetli seçilerek böyle anlamlı bir günün Güneydoğu’da Adıyaman’da gerçekleştirilmiş olmasından oldukça mutlu olduğunu söyledi.

            Yılın en başarılısı Gap Oscarı için Adıyaman’a TBMM idare amiri Ö.Faruk Öz, AK parti Adıyaman milletvekili Mehmet Erdoğan, Gazeteci-Yazar Mehmet Metiner Kültür A.Ş.Genel müdürü Nevzat Bayhan, Kültür bakanlığı telif hakları genel Müdürü Abdurrahman Çelik, ünlü sinema sanatçısı Murat Han’da katıldı.

            KRAL FM’DEN GEZEGEN MEMET ADIYAMAN’A GELDİ

            Törene Türkiye’nin en fazla dinlenen radyosu Kral FM adına yine en fazla dinlenen program yapımcı ve sunucusu Dj Gezegen Memet geldi.

            Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan sanatçı İbrahim Tatlıses’e ‘Tüm zamanların en başarılı ses sanatçısı’ ödülü verilirken ödülü Tatlıses adına dayısı Emin Adak aldı.

            DÜNYA AJANSI İHA ÖDÜL ALDI

            Ödül almak için ilk defa Adıyaman’a gelen İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman’a ödülünü Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan verdi. İHA Kilis Muhabiri Mehmet Ali Dağ’da Kilis’te yılın en başarılı gazetecisi ödülü aldı.

            MARDİN VALİSİ HASAN DURUER HEYET HALİNDE GELDİ

            Adıyaman Belediye konferans salonunda düzenlenen 8. GAP Oscarları ödül törenine Medya dünyasından bölgeden çok sayıda gazeteci gelirken, yılın en başarılı federasyonu ödülü almak üzere RATEF genel başkanı Adnan Yüce geldi.

           Vali Ramazan Sodan, Mardin eski Valisi Hasan Duruer, Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan,Gap idaresi başkanı Sadrettin Karahocagil, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman, RTÜK Diyarbakır Bölge Müdürü Erhan Esmeray, birçok kamu kurum ve kuruluşundan temsilciler, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

            Programın açılış konuşmasını yapan Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, son günlerde tutuklanan gazetecilerin gazetecilik mesleğinden dolayı tutuklanmadığına dikkat çekerek, gazetecilerin işledikleri bazı yüz kızartıcı suçlardan dolayı mesleğin itibarının zarar gördüğüne dikkat çekti.

            TÜRKİYENİN EN ETKİN BÖLGESEL GAZETECİLER CEMİYETİYİZ

            Kıymaz, gazetecilik yapan kişilerin başka işlerle uğraşmak yerine kendi mesleğini icra etmesi gerektiğini söyledi. Kıymaz: “Gazetecilik mesleği özellikle demokrasilerde sistemin alyuvarlarıdır. İdare edilenlerle idare edenler arkasındaki sorun ve problemleri en iyi şekilde ortaya koyup topluma yön veren bir sektördür. Bütün sektörlerde sorunlar olduğu gibi bizim sektörde de problemlerimiz vardır. Bizler basın meslek kuruluşları olarak meslektaşlarımızı bir çatı altında veya aynı inanç birliği içerisinde aynı mesleği yürüten kimseler olarak bir arada sorunlarımızı çözmek, mesleki gelişimlerimizi arttırmak birbirimize dayanışma sağlama amacıyla bölgesel manada Türkiye’nin GAP Gazeteciler Birliği dışında bölgesel manada bir cemiyet duymadık. Türkiye’de bu manada en etkin ve örnek cemiyetiz. Eğer bizde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti gibi birtakım uluslararası vakıflardan yardım almış olsaydık Türkiye’nin en etkin, balkanların ve Ortadoğu’nun da en etkin gazeteciler cemiyeti olurduk. Biz bu noktaya gelebilmişsek bunu bütün zorluk ve duyarsızlıklara rağmen başardık” dedi.

            HEM CUNTACI HEMDE GAZETECİ OLUNAMAZ

            Ülkenin ana gündem maddelerinden birisi olan gazetecilerin tutuklanmasıyla ilgili olarak konuşan Kıymaz; “Bizim meslek içi sorunlarımız oluyor bu sorunları çözmekle ilgili meslek kuruluşlarımız ne kadar basın meslek ilkelerine bağlılar demokratik parlamenter sistemin vazgeçilmez öğelerinden biri olan basın ne kadar bağımsız ve bağlantısız bunlar ülkemizin tartışılan gündem maddelerinden bazıları.

            GÖREVİMİZ GAZETECİLERE SAHİP ÇIKMAK

            Zaman zaman sektörümüz içerisinde gazeteci meslektaşlarımız ve örgütlerimiz birtakım zorluklarla karşı karşıya kalıyorlar. Bizler cemiyet başkanları olarak arkadaşlarımızın başı bir belaya girdiğinde adliyelik olduğunda cemiyet başkanları olarak koşuyoruz. Çünkü bu bizim görevimiz. Ama son günlerde gazeteci meslektaşlarımız bazıları gözaltına alındı diye biz basın özgürlüğünden çok fazla sıklıkla söz ediyoruz. Zaten bu konuda sicili çok fazla temiz olan bir ülke değiliz.

            Gazetecilerin gözaltına alınması meslek örgütü temsilcileri olan bizleri mutlu etmiyor. Meslek örgütlerimizin tamamıyla yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldik ve bu konuda gündeme geldi. Yüzü aşkın gazeteciler cemiyeti başkanı olarak bir aradaydık ve bu konuda gündeme geldi cezaevinde yatan özellikle Silivri’de yatan gazeteci arkadaşlarımız için bir platform oluşturalım denildi ve 23 gazeteciler cemiyeti bir araya geldi ve 80 civarında cemiyet buna sıcak bakmadı. Bende orada bir söz aldım üç örnek verdim gazetecilerin işlediği suçlaral ilgili olarak 1.Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez meslektaşımı Bursa’da 18 yaşından küçük bir genç kızla beraber olduğu iddiasıyla mahkemeye sevk edildi. Gazeteci arkadaşımız göz altına alındı tutuklandı yargılandı. Bu birinci örneğimiz. Adliye önünde Hüseyin Üzmez’e yönelik gazeteci ve muhabirlerin bağırmalarını göz önüne getirin. İkinci örneğimiz Cem Uzan. Kendisi Türkiye’nin en önemli basın kuruluşlarının sahibi ve yöneticisiydi. Bu meslektaşımızda kamu bankalarının içini boşaltarak devleti zarara uğratıp yurt dışına kaçma iddiasıyla yargılanıyordu. Bu da bizim meslektaşımız. Üçüncü örneğimiz ise Mustafa Balıbay ve Tuncay Özkan son olarak ODA TV meselesiyle ilgili olarak arkadaşlarımız gözaltına alınma meselesi.

            DEMOKRASİ VARSA GAZETECİLİK VARDIR

            Eğer bir yerde demokrasi varsa orada gazetecilik vardır. Bu arkadaşlarımızda demokratik parlamenter sistemi kargaşalık kaos ortamı yaratıp bunun içerisinden bir cunta yönetimi çıkararak milleti hapsetme gibi bir tezgahın kıyısında içinde yer almak iddiasıyla yargı önüne çıkarıldılar.

Bende burada meslektaşlarıma diyorum ki bu üç örneği önümüze alalım eğer üç  örnekteki gibi bir suçlamayla adliyeye çıkarılırsam benim ne mahkememe gelin ne adliyeye gelin ne de beni arayın sorun. Taki yargılanıp aklanana kadar.

            YA GAZETECİ OLACAKSINIZ YA HIRSIZ

            Bir kimse aynı zamanda tecavüzcü, aynı zamanda soyguncu, bir kimse hem cuntacı ve aynı zamanda da gazeteci olamaz. Biz ya gazeteci olacağız ya cuntacı olacağız. Gazetecilerin bu ve benzer suçlamalarla adliyeye çıkarılması gazetecilik mesleğine gölge düşürmektedir” dedi.

            Açış konuşmasında söz alan TBMM anayasa komisyonu başkanı Prf.Burhan Kuzu anayasa değişiklikleri çalışmalarına dikkat çekerek şunları söyledi

            Kuzu:12 EYLÜL DÜĞÜMLERİ ÇÖZÜLMEYE BAŞLAYOR

            Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Türkiye’de hukuk alanında güzel gelişmelerin olduğunun altını çizerek, 12 Eylül döneminde kör düğüm yapılan anayasanın düğümlerinin çözülmeye çalışıldığına işaret etti.

            TÜRKİYEDE DAVUL BİR YERDE, TOKMAK BİR YERDE

            Kuzu, “ Davul siyasetin belinde, tokmak onların elinde. İstediği şekilde vuruyor ve davulun sesi ona göre çıkıyor. Yapılan bu değişikliklerle davul kimdeyse tokmakta onun elinde olacak.  Bu iyileştirmelerin devam etmesi gerekiyor” dedi.

            BÜYÜKASLAN: GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ ZORU BAŞARIYOR

            Belediye Başkanı Necip Büyükaslan konuşmasında Adıyaman’ın tarihi, turistik ve sosyal yapısını anlattı. Başkan Büyükaslan; “İlk insanlıktan bugüne kadar bütün kavimlerin kavşak noktası olan onlarca medeniyetin gelip iz bıraktığı ülkemizin en batı noktasında bulunan ve yine ülkemizde üretilen ham petrolün yüzde 5’inin çıkarıldığı ve tabiat harikası olan Çat Barajındaki yüzen adalarıyla ve aynı zamanda ülkemizde bulunan iki sahabeden biri olan ve sayıları 2500’ü aşan ve dünyanın dört bir yanından av turizmini çeken yaban keçilerinin bulunduğu sevgi ve hoşgörü şehrinde sizleri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

            İYİKİ GAP OSCARI VE GAZETECİLER BİRLİĞİ VAR

            İyi ki GAP Gazeteciler Birliği var, iyi ki GAP Oscar ödülleri var ki bizlere bu fırsatı verdiler. Ödülleri alacak olan ödül sahiplerine bundan sonraki yaşamlarında da daha başarılı hizmetler beklediğimiz ifade eder saygılar sunarım” dedi.

            ÖZ:GAZETECİLİK YAPTIĞI İÇİN TUTUKLANAN YOK

            AK Parti Malatya Milletvekili TBMM idare amiri Ömer Faruk Öz, “Ömer Faruz Öz: Türkiye’de her geçen gün demokrasi oturuyor. Türkiye’de hiçbir gazeteci gazetecilik mesleğini icra ettiği için göz altına alınmamıştır. Şu andaki kayıtlarda 27 civarında gazeteci tutuklu veya hükümlü. Ama hiçbir arkadaşımız gazetecilik mesleğini icra ettiği için tutuklanmamıştır. Çünkü gazetecilik ulvi bir görevdir. Gazeteciler devletle millet arasında objektif kriterlerle bildirme görevini yapacaklar. Toplumu provake ederek veya toplumu belli bir mihrakın yönetimi ele alması için gerektiğinde kan dökmeyi caiz gören ekip gazetecilik yapmıyor. Ben bu programı düzenleyen GAP Gazeteciler Birliğine teşekkür ediyorum. Ben ödülü Malatya ilim adına alıyorum” dedi.

            VALİ SODAN: BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİ

            Vali Ramazan Sodan medyanın demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu belirterek, çok sesli ve özgür bir basının demokratik sistemin korunması ve güçlenmesinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

            İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Fevzi Kahraman ise ödül alırken yaptığı konuşmada, ödülü Libya’da, Mısır’da, Afganistan’da, Japonya’da, dünyanın çeşitli ülkelerinde zor şartlarda görev yapan meslektaşları ve iş arkadaşları için aldığını kaydetti.

            Kahraman, 51 ülkede İHA’nın büro tarzı veya muhabiriyle var olduğunu dile getirerek, gazetecilerin gazetecilik görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesi ve görevlerini icra etmeleri gerektiğini söyledi.

8. GAP OSCAR'LARINDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLENLER VE ÖDÜL GEREKÇELERİ

YILIN EN BAŞARILI VALİSİ Hasan Duruer (Mardin Valisi)

2010 yılı içerisinde Mardin’de Tarihi Dönüşüm ve Kültür Sanat Projeleriyle Mardin’in değerlerlerinin ortaya çıkarılması ve Tanıtılmasındaki başarısı nedeniyle ödüle layık görüldü.

            YILIN EN BAŞARILI VALİSİ ÖDÜLÜ Mustafa Yaman (Giresun Valisi)

            2010 yılı içerisinde Giresun Valisi Mustafa Yaman, 'Valiye Mektubum Var' kampanyası düzenleyerek vatandaşlardan gelen bütün istekleri dikkatle incelemenin yanı sıra, sivil toplum örgütleri ile sıcak ilişkiler kurarak Devlet-Vatandaş ilişkilerini geliştirmedeki başarısı nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI VALİSİ ÖDÜLÜ Ramazan Sodan (Adıyaman Valisi)

            Adıyaman Valisi Ramazan Sodan Güneydoğu’nun en büyük parkı Gazihan dede parkını hayata geçirerek, Türkiye’nin ilk yüzen havuzunu yaptırması; Sodes projeleriyle yapılan sosyal- sportif tesislerin yanı sıra yaptırdığı semt sahaları ile Adıyaman gençliğine sunduğu hizmetlerden dolayı ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI KAYMAKAMI Ercan Turan (Arapgir Kaymakamı)

            2010 yılı içerisinde Arapgir Sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleriyle ilişkileri geliştirip katılımcı demokrasinin hayata geçirilmesindeki başarısı, Devlet-Vatandaş kaynaşmasına sağladığı katkılar nedeniyle; ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI KAYMAKAMI Gürkan Demirkale (Adıyaman-Besni Kaymakamı)

            2010 yılında  görev yaptığı Adıyaman’ın Besni ilçesinde mesai saatleri dışında da, vaktinin önemli bir kısmını esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaretlerine ayırıp, devletin şefkatli yüzü olmayı başardıkları için; ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI KAYMAKAMI Murat Girgin (Mardin-Nusaybin Kaymakamı)

            2010 yılında Görev yaptıkları Mardin ili Nusaybin ilçesi ile dost kardeş ülke Suriye’nin Kamışlı illeri arasında yer alan sınır kapısının Tek mühürle sınırdan geçişlerin yapılacağı Kardeş Kapı modeli projesine verdikleri destek nedeniyle; ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI BAKANI Cevdet Yılmaz (Devlet Bakanı)

            Devlet Bakanı olarak Gap Bölgesi yatırımlarının bölgede hayata geçirilmesi ve bölgenin sorunlarına göstermiş oldukları duyarlılık nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

Devlet bakanı Cevdet Yılmaz’ın yurt dışında bulunmasından dolayı ödülü Bakan adına GAP İdaresi Başkanı Sayın Sadrettin Karahocagil aldı.

            YILIN EN BAŞARILI YAZARI Şamil Tayyar (Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı)

            Demokratik parlamenter sisteme yönelik tehditlere karşı yazdığı hassasiyet, halk iradesinin hakim kılınması hususunda yazdığı yazılar, siyasi olayların perde arkasını, bilinmeyenleri kamuoyuyla paylaşmadaki başarısı nedeniyle ödüle layık görüldü.

            YILIN EN BAŞARILI YAZARI Serdar Arseven (Akit Gazetesi Yazarı)

            2010 yılı içerisinde Ankara siyasi gündemini yakından takip edip olayların perde arkasını cesur ve objektif şekilde değerlendirerek kamuoyunun doğru bilgilenmesine sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.

 

YILIN EN BAŞARILI YAZARI Mehmet Metiner (Star Gazetesi Yazarı)

            2010 yılı içerisinde yazdığı makaleler ve katıldığı programlarda Türk -Kürt kardeşliğini ön plana çıkaran yazılarıyla, sosyal barışa sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI M.Necip Büyükaslan (Adıyaman Belediye Başkanı)

            2010 yılında Bilgi evleri projesi ile okuma alışkanlıklarını kentte yaygınlaştırma yolunda attığı adımlar, belediye bünyesinde kurduğu konservatuarla bölge kültürüne katkıları nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI Ahmet Çakır (Malatya Belediye Başkanı)

            2010 yılında Malatya ilimizde Kent bilgi sistemi projesini hayata geçirerek, dünyanın her yerinden Belediye ile ilgili iş ve işlemlerin Modern bir şekilde görülmesinin sağlanmasındaki başarısı nedeniyle; ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI Rıdvan Fadıloğlu (Gaziantep-Şehitkamil Belediye Başkanı)

            2010 yılında Gaziantep İlimizin Şehitkâmil Belediyesi Başkanı olarak Sivil toplum örgütleriyle oluşturulan diyaloglardaki başarısı ve hayata geçirilen birimlerle vatandaşların isteklerinin, şikâyetlerinin en seri şekilde değerlendirmede gösterdiği hassasiyet nedeniyle; ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI MİLLETVEKİLİ: Ahmet Aydın (AK Parti Adıyaman Milletvekili)

            2010 yılında Kâhta-Siverek arası yapımı planlanan Nissibi köprüsü projesini hayata geçirmek için yaptığı girişim ve çabalar nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI MİLLETVEKİLİ: Mehmet Erdoğan (AK Parti Gaziantep Milletvekili) 

            2010 yılanda Gaziantep-Adıyaman arasındaki karayolunun duble yol olarak yapımı projesinde gösterdiği hassasiyet ve gayretlerinden dolayı ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI MİLLETVEKİLİ: Ömer Faruk Öz (AK Parti Malatya Milletvekili TBMM İdare amiri )

            2010 yılında Kayısı çiçeğinin olası don tehlikesine karşı sigorta kapsamına alınarak üreticiyi koruyan düzenlemeye sağladığı katkı ve Malatya Beyler deresi viyadük’ün yapımının tamamlanması hususunda gösterdiği çabalardan dolayı ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI MİLLETVEKİLİ: Nevzat Bayhan (İ.B.B. Kültür A.Ş. Genel Müdürü)

            2010 yılında İstanbul dünya kültür başkenti ve panorama 1453 çalışması ile Türkiye’yi dünyada tanıtma hususunda gösterdiği üstün başarısı nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

            YILIN EN BAŞARILI BÜROKRATI: Abdurrahman Çelik (Telif Hakları Genel Müdürü)

            2010 yılında Sanat ve sanatçının korunmasında önemli etkisi olan telif haklarının en iyi şekilde uygulanarak sanatçılara sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görülmüştür.

YILIN EN BAŞARILI BÜROKRATI: ERHAN ESMERAY (RTÜK DİYARBAKIR BÖLGE MÜDÜRÜ)

2010 yılında Diyarbakır Bölgesinde yayında bulunan özel Radyo ve Televizyonların sorunlarının çözümüne sağladığı katkılardan dolayı bu ödüle layık görülmüştür.

YILIN EN BAŞARILI HUKUK ADAMI PROF. BURHAN KUZU  (TBMM ANAYASA KOMİSYONU BAŞKANI - AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ)

2010 yılı içerisinde yasama faaliyetleri içerisinde ve katıldığı her platformda Türkiye’nin yeni anayasa ihtiyaçlarının seslendirilmesi ve demokratik hukuk devletinin oluşması yolunda sarf ettiği çaba ve gayretlerden dolayı; yılın en başarılı HUKUK ADAMI ödülüne layık görülmüştür.

YILIN EN BAŞARILI MODERATÖRÜ BALÇİÇEK İLTER: (HABERTÜRK TELEVİZYONU KARŞIT GÖRÜŞ PROGRAMI YAPIMCI VE SUNUCUSU)

            2010 yılında Habertürk televizyonunda hazırlayıp sunduğu KARŞIT GÖRÜŞ Programlarında ‘ karşıt zıt görüşleri bir araya getirip ‘aslında biz uzlaşabiliriz yeter ki karşı tarafı dinlemeyi ve onunla konuşmayı becerelim’ temasını ustaca göstererek tartışma kültürüne katkı sunması; Hazırlayıp sunduğu programlarındaki tartışmalara hâkimiyeti ve üstün performansı nedeniyle YILIN EN BAŞARILI MODERATÖRÜ ödülüne layık görülmüştür.

EN BAŞARILI SANATÇI SIRRI SÜREYYA ÖNDER (SİNEMA SANATÇISI YÖNETMEN)

2010 yılı içerisinde Sanatçı ve yönetmen olarak insanı ve emeği öne çıkaran çalışmalarından dolayı ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI SANATÇI MAZLUM ÇİMEN (SANATÇI)

2010 yılı içersinde İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde sanatçı olarak, müziğin ve Sanatın topluma sevdirilmesi yolunda harcadığı çabalardan dolayı ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI SANATÇI LATİF DOĞAN (SES SANATÇISI)

 2010 yılında Uzun yıllar zirveden inmeyen Latif Doğanla Küstüm Show programlarındaki üstün performans ve başarılarından dolayı ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI SANATÇI YUSUF ÖZPOLAT: (SİNEMA SANATÇISI)

2010 yılı içerisinde Sanatçı ve yönetmen olarak rol aldığı ‘Saddam’ın askerleri’ filminde başarısı ve Filmin Irak’ta tanıtımıyla ilgili faaliyetleriyle ülkemizin tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI SANATÇI MURAT HAN: (SİNEMA SANATÇISI)

2010 yılı içerisinde Oynadığı ilk sinema filmi “Mutluluk” ile Altın Portakal’da “En İyi Oyuncu Ödülü”nün sahibi olan başarılı oyuncu son yıllarda oynadığı dizi filmlerinde göstermiş olduğu başarısı nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI RADYO PROGRAMCISI MEHMET AKBAY (GEZEGEN MEHMET) KRAL FM

2010 yılı içerisinde birçok ünlü isimle Kral Fm de yaptığı başarılı radyo programcılığıyla Gezegen Mehmet olarak bilinen Mehmet’in Gezegeni programı yılın en başarılı radyo programı ödülüne layık görülmüştür.

TÜM ZAMANLARIN EN BAŞARILI SES SANATÇISI İBRAHİM TATLISES  (SES SANATÇISI)

            Sanatçı olarak türküleri ve yorumlarıyla bütün dünyada haklı bir yer edinen, Türkiye’de ve dünyada sürekli zirvede kalmayı başaran İbrahim Tatlıses’e cemiyetimiz yönetim kurulu ve Gap Oscar’ı jürimizin oy birliğiyle ‘Tüm zamanların en başarılı ses sanatçısı ödülü’ layık görülmüştür.

YILIN EN BAŞARILI ODA BAŞKANI MEHMET BALDUK (KAHRAMANMARAŞ TSO BAŞKANI)

2010 yılında, Kahramanmaraş sanayicisini krize karşı morallerini yüksek tutup destek olması, Kahramanmaraş’ın ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasını sağlamak için gösterdiği gayret;      Kahramanmaraş’ta farklılıkları bir araya getirerek huzur barış içerisinde birlikte yaşama kültürünü geliştirici çalışmalarından dolayı ödüle layık görülmüştür.

YILIN EN BAŞARILI HABER AJANSI FEVZİ KAHRAMAN (İHA GENEL MÜDÜRÜ)

 2010 yılında yurt içi ve yurt dışında temsilcilikleriyle Dünyada ve Türkiye’de olan bitenleri yakından izleyip en hızlı şekilde halkın bilgisine sunmaktaki başarısı nedeniyle İhlas Haber Ajansı bu ödüle layık görülmüştür

YILIN EN BAŞARILI TV KANALI  ASU TV  (ZEKERİYA POLAT GENEL YAYIN YÖNETMENİ)

            2010 yılı içersinde Anadolu’da sosyal uzlaşıyı kendine ilke edinen ve bölgede yaptığı yayınlarla bu değerlere katkı sunan;

 Kaliteli yayınlarıyla izleyicinin ilgisini çeken Asu TV Yılın en başarılı televizyon kanalı ödülüne layık görülmüştür.

YILIN EN BAŞARILI TV KANALI KONTV NURETTİN BAY (KONTV GENEL YAYIN YÖNETMENİ)

            2010 yılı içerisinde Konya’da mevcut imkânları en iyi şekilde kullanarak, program zenginlikleriyle yayın alanı içerisindeki izleyici kitlesini ekranda tutabilme başarısı nedeniyle

YILIN EN BAŞARILI FEDERASYONU ADNAN YÜCE: RATEF( RADYO-TELEVİZYON VE İNTERNET YAYINCILARI FEDERASYONU GENEL BAŞKANI)

            2010 yılı içerisinde Radyo Televizyon ve internet yayıncılarını kanuni düzenlemeler yapılarak haklarının korunması hususunda gösterdikleri üstün çabadan dolayı RATEF YILIN EN BAŞARILI FEDERASYONU ÖDÜLÜNE layık görülmüştür.

YILIN EN BAŞARILI İŞ ADAMI NASIR DUYAN- ( MARDİN SANAYİCİ VE

 İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI)

2010 yılı içerisinde bölgeye yaptığı yatırımlar ve GAP Bölgesini başta Suriye-Irak olmak üzere orta doğu ülkeleri yatırımcılarına özendirici gayretlerinden dolayı; 

YILIN EN BAŞARILI İŞ ADAMI ödülüne layık görülmüştür.

YILIN EN BAŞARILI GAZETECİSİ: FAHRETTİN ÇELİK ADIYAMAN (ANADOLU AJANSI MUHABİRİ)

2010 yılında Adıyaman ilimizde Anadolu ajansı muhabiri olarak yaptığı haberler ve köşe yazılarıyla toplumsal meselelere dikkat çekmesi nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI GAZETECİ RCAN ATAY (BATMAN GAZETESİ)

            2010 yılında Batman ilimizde köşe yazılarında kullandığı yapıcı üslup ve sosyal barışa sağladığı katkılarından dolayı ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI GAZETECİ NİZAMETTİN KAPLAN  (NTV DİYARBAKIR TEMSİLCİSİ)

2010 yılında Diyarbakır ilimizde NTV Diyarbakır temsilcisi Gazeteci-Yazar Nizamettin Kaplan, Diyarbakır’da ve bölgede olan bitenleri kamuoyuna duyurmadaki başarısı nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI GAZETECİ İBRAHİM AY (GAZİANTEP GÜNEŞ GAZETESİ )

2010 yılında Gaziantep ilimizde sahibi olduğu Güneş ve Oluşum gazeteleri yayınlarıyla Gaziantep’te bölgenin mesellerine dikkat çekici yayınları nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI GAZETECİ M.ALİ DAĞ (İHA KİLİS MUHABİRİ)

2010 yılında Kilis ilimizde muhabir olarak haber peşinde koşarken trafik kazası geçirerek yaralanması ve hayatı pahasına mesleğine sahip çıkması nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI GAZETECİ MEHMET ÇELİK (MARDİN HABER GAZETESİ EDİTÖRÜ)

2010 yılında Mardin ilimizde ilkeli habercilikte vatandaşlarında takdiri alan çalışmaları, yanı sıra Suriye-Türkiye ilişkilerinde yakınlaşmaya yönelik yazıları ve gayretlerinden dolayı ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI GAZETECİ CUMHUR KILIÇÇIOĞLU (SİİRT MÜCADELE GAZETESİ SAHİBİ)

2010 yılında Siirt ilimizde bir gazeteyi 60 yıl yayınını kesintisiz devam ettirme başarısı gösteren Siirt mücadele gazetesinin sahibi Cumhur Kılıççıoğlu’nu yayında süreklilik ve istikrarı nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI GAZETECİ VEYSEL POLAT (ŞANLIURFA GAP GÜNDEMİ GAZETESİ SAHİBİ)    

2010 yılında Şanlıurfa’da temel sorunları cesur eleştirilerle ortaya koyup, çözümü yolunda idarecileri uyarıcı yazıları nedeniyle ödüle layık görülmüştür.

EN BAŞARILI GAZETECİ CAFER BALIK (ŞIRNAK HABER GAZETESİ)

2010 yılında Şırnak ilimizde Şırnak Haber gazetesinden Gazeteci-Yazar Cafer Balık habercilikte objektif yayınları ve başarılı çalışmalarından dolayı; ödüle layık görülmüştür.




Gönderen Editör, Pazar, 27 Mart 2011 17:35, Yorumlar(26)
Yorumlar
Editör
01 Nis 2011
Fahrettin bey kardeşim;
Yılın gazetecisi olarak seçilmenizden dolayı sizleri tebrik eder,
başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim
esenlikler selamlar
Namık CEYHAN / Konya
Editör
30 Mar 2011
Adıyamanda yılın gazeticisi seçilen Fahrettin kardeşimi canı gönülden kutluyorum başarılarının devamını diliyorummmmm... HİKMET DÜNDAR
Editör
29 Mar 2011
Cumartesi günü düzenlenen GAP oskarları töreninde Gap Oskarı ödülünü kazana ve bizleri onurlandıran Fahrettin ÇELİK tşk eder çalışmalrının ve başarılarının devamını diler... MEHMET KIZIL
Editör
29 Mar 2011
Fahrettin Bey merhaba,
Almış olduğunuz ödül Samsat adına çok önemli olduğunu düşünüyorum.Bu ödül çalışmalarınızın bir ürünüdür.Sizi tekrar tebrik ve takdir ediyorum.Bundan sonra ki Gazetecilik yaşamınızda da başarılar diliyorum.
Sizlerin aracılığıyla Samsatlı dostlarıma sonsuz selamlar gönderiyorum. Ve selam... KEMAL ATAY
Editör
28 Mar 2011
Basına verdiği emeklerin bir nişanı olarak, aldığı “ 8. GAP OSCARI YILIN EN BAŞARILI GAZETECİSİ ÖDÜLÜ”nden dolayı Sayın Fahrettin ÇELİK’i kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
SAMSAT SAHABE-DER YÖN.KURULU
Editör
28 Mar 2011
Tüm Samsatlı kardeşlerime sevgi ve sagılar;
Geçen hafta bizler açısından çok üzüntülü geçti.Mustafa ATEŞ kardeşimizi kaybettik.Allah bütün günahlarını affetsin.Mekanı cennet olsun.Bütün Samsatlıların ve ATEŞ ailesinin başı sağolsun.
Gap oskarı olarak adlandırılan en başarılı gazeteci ünvanını alan Fahrettin ÇELİK kardeşim üzüntümüzü biraz olsun hafifletti.Kendisi ile gurur duyduk.Bize bu onuru yaşattığı için bir Samsatlı olarak teşekkür etmek istiyorum.Bizlere
şunu ispatladın bütün olumsuzluklara ve engellemelere karşı göstermiş olduğun çaba ve gayret Bütün Samsatlılara örnek teşkil etmesi gerekiyor.Bizlere neler yapabileceğimizi gösterdin sana minnetarız.Yapacağın hertürlü çalışmanın yanında olacağımızı bilmeni istiyoruz.Allah yardımcın olsun.

Necmettin Işık
Editör
28 Mar 2011
TOKAT TEMA VAKFI OLARAK DEĞERLİ SAMSAT SORUMLUMUZUN KALEMİNE, YÜREĞİNE SAĞLIK DİYOR, DAHA NİCE BAŞARILAR SENİNLE OLSUN DİLİYORUM SELAMLAR

MUSTAFA YARILAN
TOKAT TEMA VAKFI İL TEMSİLCİSİ
Editör
28 Mar 2011
Fahrettin bey kardeşim
Seni tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Kardeşce selamlar. Saygılarımla...

M.Şükrü Altınova
TEMA Vakfı Mersin İl Temsilcisi
Editör
28 Mar 2011
Fahrettin bey tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. İyi çalışmalar
SAYGILARIMLA...
NERMİN TOL - İZMİT
Editör
28 Mar 2011
Fahrettin beyi kutluyoruz
TEMA Çanakkale Ailesi
Editör
28 Mar 2011
Herkese selamlar saygılar.GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti nin düzenlediği anket sonrası Adıyamanda yılın gazeticisi seçilen Fahrettin Çelik beyi kutlar başarılarının devamını dilerim.Bilindiği üzere bu aralar basınla özellikle bölgesel ve yerel basınla çok ilgiliyiz milletvekili seçimlerinden dolayı.Bir çok siteyi ziyaret ederek neler var neler yok bakıyorum.Çoğu gazeteciyide takip ediyorum yazılarını okuyor habercilik anlayışlarına bakıyorum gerçekten Fahrettin bey ön plana çıkıyor.Bunu abartı olsun diye söylemiyorum.Tarafsız duruşu olsun konulara hakimiyeti olsun takdir ettiğim bir gazeteci.Yani kısacası doğru haberin adresi kendisi.Tekrardan başarılar diliyorum... HÜSEYİN KANDEMİR
Editör
28 Mar 2011
Tüm Samsatlı kardeşlerime selam ve saygılarımı sunarım.Cumartesi günü düzenlenen GAP oskarları töreninde Gap Oskarını kazanan Kardeşimiz FAHRETİN ÇELİK'e bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyor daha nice başarılı,sağlıklı yıllara... SUPHİ DAŞ
Editör
27 Mar 2011
fahrettin abi başarılarının devamını dileriz bir samsat lı olarak gurur duyuyoruz. Ahmet Kadir Iliter
Editör
27 Mar 2011
tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. YAŞAR GÜLEÇ
Editör
27 Mar 2011
DEGERLİ MESLEKTAŞIM,DAVA ARKADAŞIM FAHRETTİN ÇELİK BEY GAP GAZETECİLER CEMİYETİ VE ADIYAMAN OLAY GAZETESİNİN ORGANİZE ETTİĞİ 2010 YILININ EN BAŞARILILARI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLMENİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.
YUMURTALIK TEMA-HALİM ÖZTOPRAK www.yumurtalikhaber.com
Editör
27 Mar 2011
Fahrettin Bey, kutluyor, Güneydoğu'nun gözü kulağı olma yolunda daha pek çok başarılar diliyorum.
Adana'dan sımsıcak selamlar.

Halil AKYÜREK
ADANA -TEMA ailesi adına
Editör
27 Mar 2011
Adıyaman-Samsat TGS Fahrettin Çelik arkadaşımızı kutlar nice başarılar ve sağlıklar dileriz.
Alaettin Hacımüezzin
TEMA Vakfı İzmir Temsilcisi
Editör
27 Mar 2011
Sayın ÇELİK;
Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla...

EMİNE YÖNÜCÜ
ZIRAAT MÜHENDİSİ
TEMA VAKFI SİVAS TEMSİLCİSİ
SİVAS İLİ ÇEVRE KORUMA VAKFI PROJE KOORDİNATÖRÜ
Editör
27 Mar 2011
Sizi kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Berran Aydan
Zonguldak Temsilcisi
Editör
27 Mar 2011
Merhaba Fahrettin ÇELİK Bey
Böyle güzel ödüller herkese verilmez layık olduğunuz için TEMA ailesinin bir bireyi olarak sizi kutlarım.
Sevgi İle Kalın

Okyay TİRLİ
TEMA Vakfı Muğla İl yrd
Fethiye Gönüllü Sorumlu Temsilcisi
Temsilciler Danışma Kurulu Üyesi
Editör
27 Mar 2011
Bu ödülü en güzel şekilde hak ettin abii....başarılar.....
ÜMMÜGÜLSÜM
Editör
27 Mar 2011
sitemizin yazarı FAHRETTİN ÇELİK'İ başarısından dolayı kutluyorum. başarılarının devamını diliyorum. seninle gurur duyuyoruz SAYIN ÇELİK... SÜRGÜN
Editör
27 Mar 2011
Merhaba, Adıyaman'da yılın gazetecisi seçilen Fahrettin Çelik Bey'i kutlar,başarıların devamını dilerim. Aldığı bu ödülü kendi şahsından çok Samsat adına aldığını düşünüyorum. BU da bir Samsatlı olarak bizlere gurur veriyor.sevgi ve saygılarımla... MEHMET ALİ ÇETİNKAYA
Editör
27 Mar 2011
Adıyamanda bulunan bölgesel GAP gazeteciler Birliği cemiyeti ve GAP olay gazetesi birlikte organize ettikleri GAP oskar Yıllın en başarılı ödülü Samsat Haber Gazetesi imtiyaz sahibi ve Anadolu Ajansı Muhabiri Fahrettin Çelik'e verilmesi; Bu başarılı ve özverili çalışmalarıyla gerçekleştiren ;Fahrettin çelik'i kutluyorum.başarıların devamını diliyorum. HASAN ERDOĞAN
Editör
27 Mar 2011
Sayın Fahrettin bey GAP Oscarı ‘Yılın en başarılı gazetecisi’ ödülüne layık görülmüş olması bizi çok sevindirdi.sizi burdan tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. MAHMUT SAĞIR
Editör
27 Mar 2011
Editörümüz sayın Fahrettin beyin GAP Oscarı ‘Yılın en başarılı gazetecisi’ ödülüne layık görülmüş olması bizi çok sevindirdi.kendisini burdan tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. SEYAHİ


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri