Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM DEMİRDAŞ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ 750 YTL İLE ÖDÜLLENDİRDİ   
KAYMAKAM DEMİRDAŞ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ 750 YTL İLE ÖDÜLLENDİRDİ

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde okuyan öğrencilerden OKS sınavlarında Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesini kazanan 7 öğrenciye Kaymakam Doğan Demirdaş 80. Yıl Sosyal Tesislerinde bir yemek vererek, her öğrenciye 750 YTL’ lik çek ve birer takım eşofman verdi.

            Verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Doğan Demirdaş, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Başçavuş Sedat Vidinel, Belediye Başkanı Abdulkadir ASLAN, İlçe Emniyet Amiri Nadir ARIKAN, Milli Eğitim Md. V.Ali LEBA, okul müdürleri ve öğrenciler velileri ile birlikte katıldılar.

            Öğrencilerle tek tek sohbet eden Kaymakam Demirdaş, geçen yıl Samsat’ta okuyup başarılı olan öğrencilere 500 YTL. ödül verildiğini ve bu yıl kazanacaklara da 750 YTL ödül verileceğini eğitim yılı başında duyurduklarını belirten Kaymakam Demirdaş, bugün bu sözü gerçekleştirdiklerini, ÖSS sınavlarında 4 yıllık fakülteleri kazanan öğrencilere de 750’ şer YTL ödül vereceklerini ifade etti.

             Yemekte bir konuşma yapan Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş; “Bu öğrencilerimizin başarısı öncelikle kendilerinden, okul ve ailelerinden kaynaklanmaktadır. Biz öğrencilerimizi her açıdan teşvik etmeye çalıştık, ihtiyaçlarını gideriyoruz, gidermeye de devam edeceğiz. ” dedi. Anadolu Lisesini kazanan öğrencilerden İnci KURAL, Kaymakam Demirdaş’a doktor olmak istediğini,  4 yıl sonra üniversite sınavını kazanıp kendisini arayacağını ve kendisini beyaz önlük ile ziyaret edeceğinin sözünü verdi.

            Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Mazhar Aktaş, eğitime katkılarından dolayı Kaymakam Doğan Demirdaş ve Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan’a birer plaket sundu.




Gönderen Editör, Çarşamba, 23 Ağustos 2006 06:49, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri