Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI FIRAT; “SAMSAT İLÇESİNDE KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERİ ARTTIRACAĞIZ”   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI FIRAT; “SAMSAT İLÇESİNDE KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERİ ARTTIRACAĞIZ”

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat ilçesinde sanat, spor ve kültürel tesislerin arttırılarak bu alandaki faaliyetlerin çoğaltılacağını söyledi.

 

Sosyal Destek Programına sunulan “Haydi Çocuklar Parka” isimli projelerinin onaylandığını belirten Fırat, en kısa sürede bu projeyi uygulayacaklarını kaydetti.

 

Fırat, “SODES tarafından onaylanan projemiz kapsamında ilçemize çok güzel bir park kazandıracağız. Parkta vatandaşlarımızın ailece dinlenebilecekleri, zaman geçirebilecekleri güzel bir ortam oluşturacağız. Parkta, yürüyüş parkurları yaparak, vatandaşların sağlığı açısında spor yapabilecekleri mekanlar oluşturacağız.” dedi.

 

Samsat ilçesinde sosyal tesislerin yetersizliğinden yakınmaların olduğunu belirten Fırat, vatandaşların taleplerini göz önüne alarak, sosyal ve kültürel tesislerin yapımına ağırlık vereceklerini, özellikle bayanların ve çocukların sağlıklı bir ortamda yürüyüş yaparak sağlıklı bir yaşam sürmelerine olanak sağlayacaklarını ifade etti.

 

Başkan Fırat, “İdarenin temel görevlerinden biride sosyal farklılıkların ortadan kaldırılmasıdır. Bölgemiz ile diğer bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın bir birinden bir üstünlüğü yoktur. Diğer bölgelerdeki vatandaşların sahip oldukları sosyal ve kültürel imkanların tamamını ilçemizdeki vatandaşlarımıza da sunmayı planlamaktayız.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Pazartesi, 21 Mart 2011 13:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri