Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERELEKTRİĞİ KESİLEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN İMDADINA SAMSAT KAYMAKAMI YETİŞTİ   
ELEKTRİĞİ KESİLEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN İMDADINA SAMSAT KAYMAKAMI YETİŞTİ

           Samsat ilçesi Çiçek köyünde oturan başarılı iki kız öğrenci ailesi borcundan dolayı elektrikleri kesilince Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş kendilerine yardım ederek elektriklerini açtırdı.

         Çiçek köyünde inceleme ve denetlemelerde bulunan Kaymakam Demirdaş, Ramazan Taşkın isimli vatandaşın evine habersiz misafir oldu ve 10 km. yol yürüyerek Samsat ilçe merkezinde okula giden ve oldukça başarılı olan çocukları ile bir süre sohbet etti.

        Babalarının Karadeniz bölgesine fındık işçiliği için gittiğini söyleyen genç kızlar Kaymakam Demirdaş’tan pansiyona yerleştirilmeleri ve borçlarından dolayı kesilen elektriklerinin açılması için yardım talebinde bulundular.

         Kaymakam Demirdaş, “İhtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek yardım etmek ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak asli görevlerimiz arasındadır. Borcunun üçte biri olan 500 YTL’sini Kaymakamlık olarak ödedik ve kalanını taksitlendirerek elektrik sorunlarını halledip, biz buradayken elektriklerini de açtık.  Böyle okumaya istekli kızlarımızın eğitimleri için de elimizden geleni yapacağız. Kendilerine okula hazırlık için 100’er YTL de yardım yapacağız.” dedi.




Gönderen Editör, Salı, 22 Ağustos 2006 14:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri