Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADAY ADAYI IŞILDAK ÇARPICI TESPİTLERDE BULUNDU   
ADAY ADAYI IŞILDAK ÇARPICI TESPİTLERDE BULUNDU

AK PARTİ Adıyaman Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda sitemiz yazarı olan Emlak Müşaviri ve Gazeteci Mustafa Işıldak yayınladığı Seçim Bildirgesinde çarpıcı tespitlerde bulundu.

 

Kendisinden hesap sorulması için vatandaşlarca saklanması istenen bildirgede ileri sürülen düşüncelerle ilgili görüştüğümüz Aday Adayı Mustafa Işıldak; “Artık yol, su, işsizlik gibi hamaset edebiyatı yapma dönemi kapanmıştır. Milletvekilinin icra makamı değil yalnızca rica makamı olduğu bilinmelidir. O nedenle seçildiğim takdirde tek başıma da olsa yerine getirebileceğim veya bu konuda kamuoyunu harekete geçirebileceğim taahhütlerde bulunuyorum.

 

Bilhassa ilçelerin il merkezlerinin birer yavrusu gibi değil; tamamlayıcı unsuru olduğu görülerek ilçe merkezlerine daha fazla önem verilmelidir. Yapılacak yasal düzenleme ile merkez ilçelerde de kaymakamlık oluşturulmalı, böylece valilerin il merkezi kadar ilçe merkezlerine de aynı derecede zaman ayırabilmesinin yolu açılmalıdır.” dedi.

 

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Işıldak’ın bildirgesi aynen şöyle;   

 

 MUHTEREM KARDEŞİM;

 

2008 yılında katıldığım AK PARTİ’den aday adayı olarak başvurduğum 12 Haziran 2011 seçiminin bir “demokratik yarış” olmaktan önce; hedefinde vatandaş mutluluğu ve memleket kalkınması bulunan bir “demokratik yürüyüş” anlayışıyla sonuçlanmasını ve ilimiz için de bir milat olmasını diliyorum.

 

1976 yılında girdiğim Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne; 2009 yılında çıkan 5806 sayılı yasayla yeniden kayıt yaptırarak kalan 2 dersin sınavlarını başararak 3’ncü sınıfa geçtim.

 

57 yaşındayım. Yirmiye yakın dernek, platform ve kent konseyi gibi sivil kuruluşlardaki çalışmalarımın dışında gönüllü olarak 2002 yılından beri yerel dergi ve günlük gazetelerde makaleler yazmakta, radyo ve TV’lerde program yapım ve sunuculuğu yapmaktayım. Memleketimizin sorunları ve çözümü konusundaki görüş ve önerilerimi de içeren 900 dolayındaki makalem, gazete ve internet sitelerinin yanı sıra www.isildakkalem.com’da yayınlanmaktadır. 6 Haziran 2010’a kadar devam ettirdiğim; kamuoyunca da takdir gören Kent Konseyi Başkanlığım döneminde kenti sahiplenme, tanıtma, hükümetimizin başlattığı açılım politikasına destek verme ve ilimizde mevcut hoşgörü ortamına katkı sunma adına Cemevi, Kilise ve Sahabe Savfan Bin Muaddal ziyaretlerine önem verdik. Sivil inisiyatif olarak organ bağışı gibi bir çok konuda devlete öncülük ettik. Emlak danışmanlığında ekmek, sivil toplum ve medya çalışmalarında ise sadece dua kazanmayı amaç edindik.

 

Vefat eden yeğenimin adının yaşaması için 2004 yılında belediyeye park yeri bağışladım. Sahip olduğum yenilikçi yapı  içerisinde; 1990 yılından beri bilgisayar, kişisel gelişim, diksiyon, beden dili, zaman yönetimi ve kalite yönetimi, iletişim, belediyecilik, kurumsallaşma, verimlilik ve yaratıcılık, emlak danışmanlığı ve yerel basın gibi sayısız kurs, panel, seminer, sempozyum ve konferanslar ile 2008-2009’da Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler ve Genel Siyaset Programları ile 2009’da Mesudiye Kurultayına ve her ay düzenlenen Adıyaman küçük Millet Meclisi forumlarına katıldım.

 

İçinizde doğup büyüyen, bu çalışma gücünü kamudan değil de sivil inisiyatiften alan, devlet-halk arasında köprü görevi gören medyada yıllardır devam eden gönüllü hizmetlerimden dolayı sorunlarımızı bizzat yaşayan ve çözümünü de araştıran bir kardeşiniz olarak sizlerden vekalet istiyorum.

 

Daha ileri demokrasi ve kalkınmışlığın gerçekleşebilmesi için;

-Milletvekilleri, kendi partililerin olduğu kadar diğer partililerin de vekili olduğu için en az yılda bir; parti binası dışında da halka açık “Hesap Verme ve Danışma” toplantısı düzenlemesi, “efendi vekil” yerine “hizmetkar vekil” olunması,

-Milletvekillerinin sırayla ayın belli günlerinde yalnız il merkezinde değil ilçelerde de

düzenleyeceği “Halk Günü”nde halkın bireysel ve toplumsal isteklerini bizzat iletmelerine fırsat verilerek hasta sevki gibi Ankara’ya bürokratik sevklerin de önlenmesi,

 

-Siyasi parti toplantılarının yalnızca il merkezinde değil dönüşümlü olarak ilçe merkezlerinde de yapılması,

 

-“Adayınız kim?” sorusuna vatandaşın, kilometrelerce ötedeki parti liderlerini söylemesinin yanı sıra kendi coğrafyasında “Adayımız Mustafa Işıldak” diye de söyleyebilmesi,

 

-Yalnızca AK Partililerin değil, yasa gereği tüm vatandaşların vekili olarak tüm Adıyaman’ın meclise taşınması,

 

-Sorunlarımızın çözümünde kolaylık göstermek için; başta Ankara olmak üzere, bilhassa il dışındaki dernek, vakıf ve bürokratlarımıza değer verilerek yükselmeleri ve daha etkin olabilmeleri için özel çaba gösterilmesi,

 

-Vatandaşların; memnun olmayabileceği milletvekillerinin 3-4 yılı boşa geçirmesinden sonra sandıkta siyasi intikam almayı beklemek yerine, milletvekillerini çalıştırabilmeleri ve memleketin zaman kaybetmemesi için, sivil toplum kuruluşlarından oluşan “Milletvekillerini İzleme ve Değerlendirme Platformu” kurularak etkin yurttaş gücünün gösterilmesi gerektiğine inandığımdan bu ve halkın yararına olan benzer düşünceleri eyleme geçireceğimi,

 

-Desteğiniz ve genel merkezimizin tasvibiyle seçildiğim taktirde; yeni kuşaklara fırsat vermek için en fazla iki dönemden sonra tekrar aday olmayacağımı,

 

-Önceki seçimden bile daha fazla oy alarak yine tek başına iktidar olmasını beklediğimiz AK PARTİ kadrolarının desteğiyle sorunlarımızın çözülmesi için itici güç olacağımı açıkça ifade ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle hayır dualarınızı ve desteğinizi bekliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

 

“DEMOKRATİK YARIŞ İÇİN DEĞİL, DEMOKRATİK YÜRÜYÜŞ İÇİN…”

 

                                                                            MUSTAFA IŞILDAK

                                                                        Emlak Müşaviri – Gazeteci

                                       AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

 

 

Adres: Işıldak Emlak. Turgut Reis Mah. Zey Cad. 6/B (Hükümet Binası Yanı) Adıyaman

Faks:0416-216 44 53

         0532-422 95 28  

m.isildak02@gmail.com

www.mustafaisildak.com.tr 




Gönderen Editör, Cuma, 18 Mart 2011 19:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri