Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SAĞLIK GRUP BAŞKANI TÜREMİŞ, YILIN DOKTORU ÖDÜLÜNÜ SAĞLIK BAKANININ ELİNDEN ALDI.   
SAMSAT SAĞLIK GRUP BAŞKANI TÜREMİŞ, YILIN DOKTORU ÖDÜLÜNÜ SAĞLIK BAKANININ ELİNDEN ALDI.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğünce yılın doktoru seçilen Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Yunus Emre Türemiş, ödülünü İstanbul’da düzenlenen bir törenle Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın elinden aldı.

 

 Sağlık Bakanlığı Müsteşarları, İl Sağlık Müdürleri, milletvekilleri ve çok sayıda yetkilinin katıldığı toplantıda, Bakan Akdağ’ın son 8 yılda sağlık alanında yapılan hizmetler ve dönüşümü anlattığı, vatandaşın en kaliteli hizmeti ücretsiz almaları ve hiçbir konuda mağdur edilmemeleri için hayata geçirilen çalışmaları anlattığı bildirildi.

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Dr. Türemiş, “Sayın bakanımızın elinden bu ödülü almak beni onure etmiş ve duygulandırmıştır. İnsanımızı hedef alan hizmet anlayışımız bu ödülle pekişmiş bulunmaktadır. Yılın hekimi seçilmemdeki en büyük faktörün vatandaşlara karşı tutum ve davranışlarımız, mesleğimiz gereği olan etik ilkelerimizden taviz vermememizdir. Hekimlik andını aklımızdan çıkarmayarak hizmet verdiğimiz Samsat ilçemizde 2010 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz Hepatit B tarama ve bağışıklama projesinin aldığımız ödülde hiç kuşkusuz ki katkısı büyük olmuştur. Bu ödülü sadece kendi adıma değil de özellikle projede aktif görev almış çalışanlarım adına aldım.” dedi.

 

 Dr. Türemiş sadece hepatit değil diğer hastalıklara karşı geliştirilmiş aşıların insanlarımız için önemini anlatmaya ve halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceklerini belirterek projenin gerçekleştirilmesinde kendilerine destek olan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş ve geçen yıl Samsat ilçesinde görev yapan Kaymakam Ahmet Dilsiz’e teşekkür etti.

 

Dr. Türemiş, “Amirlerimizin bizlere olan güvenini ve desteğini boşa çıkarmadığımızı düşünüyorum. Hem sayın bakanımızın hem de il sağlık müdürümüzün gerek aşı ile bağışıklık konusunda gerekse de verilen koruyucu sağlık hizmetleri konusunda ne kadar hassas olduklarının daima bilincinde olduk. Bu temsil anlayışı ile kendileri tarafından bu ödüle layık görülmek bizi gururlandırmıştır. Proje sayesinde hizmet binamızın alt yapı eksiklikleri de giderilmiş olup yine teşekkürü bir borç bildiğim eski kaymakamımız Sayın Ahmet Dilsiz’in de desteği sayesinde vatandaşlarımıza eşsiz bir sağlık hizmeti götürmüş bulunmaktayız.  Adıyaman’a Samsat’a ve halkımıza hizmet etmekten onur duymaktayız. İnşallah aldığımız bu ödül Samsat’a hizmet etmekten mutluluk duyan personelimize bundan sonra da yapacağımız hizmetler için şevk verecektir.” şeklinde konuştu.

 

Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Yunus Emre Türemiş, 1983 Malatya doğumlu olup Adıyaman ili Kâhta ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlk orta ve lise eğitimini Kâhta’da birincilikle tamamladı. 2001 yılında girdiği İstanbul Tıp Fakültesinden 2007 yılında başarıyla mezun oldu. 2009 yılından beri Samsat’ta görev yapmakta Dr. Türemiş bekâr olup İngilizce bilmektedir.

 




Gönderen Editör, Perşembe, 17 Mart 2011 13:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri