Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERABDULGEFUR BÜYÜKFIRAT, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNDU   
ABDULGEFUR BÜYÜKFIRAT, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNDU

Adana İl Milli Eğitim Müdürü iken 12 Haziran’da yapılacak Milletvekilli aday adaylığı için görevinden istifa eden Abdulgafur Büyükfırat, milletvekilliği aday adaylığı için Adalet ve Kalkınma Partisi’ne müracaatta bulundu.

 

Büyükfırat, milletvekilliği aday adaylığı müracaat dosyasını İl Başkanı Av. Halil İbrahim Fırat'a teslim etti. Aday adaylığı müracaatının ardından salonda çok sayıda partiliye seslenen Büyükfırat, sık sık partililer tarafından alkışlandı.

 

Büyükfırat yaptığı açıklamada, uzun yıllar emek verdiği eğitim dünyasından ayrılıp siyaset dünyasına AK Parti saflarında, ülkeye ve Adıyaman'a hizmet etmek için ayrıldığını belirterek, siyaset için niçin AK Parti’yi tercih ettiğini açıkladı.

 

Büyükfırat; “Millete rağmen değil, milletle beraber iktidar yürüyüşü başlattığı için, İMF'ye mahkum olmak yerine, ülkeyi kendi dinamikleriyle bağımsız bir ekonomi rayına oturttuğu için, Tüketim yerine, üretim ekonomisini öncelediği için, Herkese ve her kesime özgürlük dediği için, Korkmayan ve korkutmayan, sevgiyi toplumun ortak paydası haline getiren medeniyet değerlerini savunduğu için, Ülkemizi yeryüzü komşularıyla geçinemeyen sorunlu çocuğu olmaktan çıkarıp, mahallenin komşularıyla problemi olmayan akil ağabeyi noktasına taşıdığı için, Kadınlarımızın muhteşem birikim ve nezaketiyle toplumun işleyen çarkında ana unsur olarak tanımladığı ve bu yönde tavizsiz uygulamalara imza attığı için, Tecrübe hazinemiz, ocaklarımızın ulu çınarları yaşlılarımızı önemsediği ve önemsemeleri amacıyla her türlü önlemi aldığı için, Engellilerimizin daha iyi koşullarda yaşamaları ve eğitim görmeleri maksadıyla kamusal önlemleri alıp, toplumsal vicdanı diri tuttuğu için, Daha temiz bir çevre, daha sağlıklı insan anlayışının gereğini yaşamın bütün alanlarına yayan bir anlayış geliştirdiği için, Vatan sevgisi ve insan sevgisi dışına taşan her türlü tutucu ve ayrıştırıcı milliyetçilik anlayışını ret ettiği için, Her kademedeki teşkilat çalışmalarında gençlere, kadınlara, engellilere özel ihtimam gösterdiği için, Edirne ve Hakkari’nin farkı yoktur anlayışını savunup bütün şehirlerde halkla buluşabilen yegane siyasi hareket olduğu için, Yaşam anlayışım itibarıyla aidiyet duygusunu yaşamakta hiçbir yabancılık çekmediğim, birlikte yürümeyi başarabilmiş, durmadan iyiye, güzele doğru yola devam diyebilecek cesarete sahip, Türkiye’yi güven limanı, istikrar coğrafyası olarak dünyaya kabul ettirmiş, hizmet için gücünü mîlletten alan bir vefa, inşa ve icra hareketi olduğu için AK Parti Adıyaman milletvekili aday adayıyım.” şeklinde konuştu.

 

Konuşmasının sonunda uzun süre ayakta alkışlanan Abdulgafur Büyükfırat, müracaat evraklarını Adıyaman AK Parti İl Başkanı Av. Halil İbrahim Fırat’a teslim etti.

 

İl Başkanı Fırat, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Güzel birer konuşma yaparak, hayırlı olması dileğinde bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 15 Mart 2011 06:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri