Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÇİFTÇİLER MERSİN TARIM FUARI'NI GEZDİ   
SAMSATLI ÇİFTÇİLER MERSİN TARIM FUARI'NI GEZDİ

Samsatlı çiftçilere modern tarım tekniklerinin öğretilmesi amacıyla 3 Mart’ta başlayıp, 6 Mart tarihine kadar devam edecek olan 6. Uluslararası Mersin Tarım Fuarı gezdirildi.

 

Samsat Kaymakamlığının koordinesinde ve İlçe Müdürü Erdal Yılmaz’ın önderliğinde düzenlenen geziye katılan 45 kişilik çiftçilere teknik bilgiler vermeleri için Ziraat Mühendisi Esra Üzelmeriç ve Veteriner Sağlık Teknisyeni Ahmet Yavuz Kanal’ın görev aldıkları bildirildi.

 

İlçe Tarım Müdürü Erdal Yılmaz, gezi kapsamında tarımdaki yeni teknolojik gelişmelerle ilgili bilgiler verildiğini belirterek modern tarım tekniklerin öğrenilmesi bakımından yararlı bir gezi olduğunu ifade etti.

 

Yılmaz; “Çiftçilerimize modern tarım tekniklerinin öğretilmesi ve yeni teknik gelişmelerden haberdar edilmesi için 6. Uluslararası Mersin Tarım Fuarına 45 çiftçimizler birlikte katıldık. Burada yeni hastalıksız fide çeşitleri, arım alet ve makineleri, sera ve sera malzemeleri, tohum, gübre ile fidan çeşitlerini yerinde görme imkânı bulduk. Oldukça yararlı bir çalışma oldu. Bu tür eğitsel faaliyetlerimiz devam edecek.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 04 Mart 2011 12:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri