Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KAVGA EDEN İKİ AİLE BARIŞTIRILDI…   
SAMSAT’TA KAVGA EDEN İKİ AİLE BARIŞTIRILDI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde, 2 kişinin yaralanması ve 1 kişinin tutuklanması ile sonuçlanan kavga barışla noktalandı.

 

Kale Mahallesi’ndeki bir internet kafede 3 kişinin sigara içmek istemesi ve iş yeri sahibinin buna izin vermemesi üzerine çıkar kavgada 2 kişinin yaralanması ve 1 kişinin tutuklanması ile başlayan olay nedeni ile Erdem ve Bozan aileleri arasında husumet başlamıştı.

 

Samsat Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, ilçede hatırı sayılır emekli imamlardan Yahya Aktaş, İl Genel Meclis Üyeleri Osman Deniz ve M. Avni Kuştepe, Sulama Birliği Başkanı Abdulkadir Fırat ve diğer bazı ilgililerin araya girmesi ile barış sağlandı.

 

 

80. Yıl Sosyal Tesislerinde bir araya getirilen Erdem ve Bozan aile bireyleri düzenlenen barış töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Recai Karal, bu kavganın meydana geldiği günden beri oluşturmak istediği tabloyla karşı karşıya olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Karal, “Bir birine sevgi ile sarılmak, kavga etmekten daha kolaydır. Bizler zor olanı seçiyoruz. İyilik yapmak varken kavgaya, sürtüşmeye ne gerek var. Dilerim bundan sonra ilçemizde böyle tatsız olaylar meydana gelmez ve bizlerde böyle barış girişimlerinde bulunmayız. Bizleri kırmayıp olayı barış ile noktalayan Erdem ve Bozan ailelerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak ise yaptığı konuşmada kavga etmenin dinimizde yasaklandığını ayet ve hadislerle açıklayarak ilçemiz ve ülkemizde kavgaların sona ermesi, barış ve huzurun hakim olması için dua etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 24 Şubat 2011 14:18, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri