Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMUHTARDAN AYAKKABI VE TERLİKLİ EYLEM   
MUHTARDAN AYAKKABI VE TERLİKLİ EYLEM

Adıyaman'ın Turgut Reis Mahalle Muhtarı Samsatlı hemşerimiz Abdulkadir Geylani Taş, mahallesinde iki sokağa kilitli parke taş döşenmemesinden dolayı belediyeye ayakkabılı ve terlikli protestoda bulundu.

 

Kendisine seçimler öncesinde Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tarafından kendisine tüm mahallenin kilitli parke taş yapılacağına dair söz verildiğini iddia eden Turgut Reis Mahalle Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, mahallesinde 29 sokağın kilitli parke taş yapıldığını fakat 2 sokağın yapılmadığını söyledi. Muhtar Abdulkadir Geylani Taş, Adıyaman Devlet Hastanesi karşısındaki 153. sokak ve 112 Acil Komuta Merkezi karşısındaki 154. sokakta belediye ekiplerinin çalışma yapmadığını belirterek, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

 

Kilitli parke taş döşenmeyen sokakların başında belediye yetkililerini protesto eden Abdulkadir Geylani Taş, takım elbisenin altına giydiği ayakkabısını çıkartarak terlik giydi.

Kilitli parke taş yapılan tüm sokakları takım elbiseye benzeten Taş, yapılmayan iki sokağın ise takım elbise altına giyilen terlik olduğunu söyledi.

 

Abdulkadir Geylani Taş, daha önceden belediyeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür afişi astığını fakat bu sokakları yapmadıkları için bu afişi sökeceğini belirterek, "Belediye Başkanımız bana tüm sokakların kilitli parke taş yapılacağına dair söz vermişti. Fakat 29 sokak döşendi, son iki sokak yapılmadı. Sokak sakinleri bu durum nedeniyle bana tepki gösteriyorlar.

 

Belediye yetkilileri ödenek olmadığı için çalışmaları durdurduklarını ifade ediyorlar ama bu kadar iş yapıldıktan sonra buranın yarım bırakılması bana anlamsız geliyor. Bu nedenden dolayı ayakkabı ve terlik ile belediyeyi protesto ediyorum" dedi.

 

Sokak ortasında bir ayağında ayakkabı diğer ayağında terlik ile basın açıklaması yapan Taş'a mahalle sakinleri alkışlarla destek verdiler.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 23 Şubat 2011 06:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri