Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’IN UZUNTEPE KÖYÜ CAMİ İNŞAATI YARDIM BEKLİYOR…   
SAMSAT’IN UZUNTEPE KÖYÜ CAMİ İNŞAATI YARDIM BEKLİYOR…

Samsat ilçesi Uzuntepe köyünde yaptırılan cami inşaatının bitirilmesi için köy halkının çabasının yeterli olmadığı için yardım bekleniyor.

 

Samsat ilçesinin en büyük köyü olan Uzuntepe köyünde caminin kendilerine yetmemesi üzerine yeni bir cami inşaatı başlatıldı. Biri büyük olmak üzere 15 kubbeli, 320 metrekare alanı olan, üç katlı binanın zemin katı taziye evi, diğer katlar ise cami olarak düşünülmektedir.

 

İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz yaptığı açıklamada, kendi köyü olan Uzuntepe köyündeki cami inşaatı için köy halkının elinden gelen çabayı gösterdiğini, ancak bu yardımların yeterli olmadığı belirterek, ilgili kuruluşlar ile hayırsever işadamlarının yardımlarını beklediklerini ifade etti.

 

Köy Muhtarı Hacı Deniz ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesinin diğer köyleri göç verirken, Uzuntepe köyünün her geçen gün büyüdüğünü belirterek, caminin köy halkı için yetersiz geldiğini kaydetti.

 

Deniz, “Köyümüze uzun zaman yetecek büyüklükte düşünülen cami inşaatı için hayırsever kişi ve kuruluşların ilgisine ihtiyacımız var. Köyümüz halkı elinden gelen yardımları yapmaktadır ama bu yardımlar yeterli gelmemektedir. Bu durumda inşaatı bitirmekte zorlanacağız.” şeklinde konuştu.

 

 

 

           




Gönderen Editör, Cumartesi, 19 Şubat 2011 11:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri