Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇE MÜFTÜSÜ ALBAYRAK; “HİZMETİN EN İYİSİNİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”   
SAMSAT İLÇE MÜFTÜSÜ ALBAYRAK; “HİZMETİN EN İYİSİNİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”

          Samsat İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, Samsat ilçesinde hizmetin en iyisini sunmaya çalıştıklarını ifade ederek, bütün din görevlilerinin mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaları gerektiğini söyledi.

 

            Aylık rutin toplantılarını Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştiren din görevlileri, din hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesi için alınması gereken tedbirleri görüştüler.

 

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Müftü Albayrak, ilçe genelinde görev yapan din görevlileri ve Kuran Kursu öğreticilerinin katıldıkları toplantıların yararlı geçtiğini belirterek bu toplantıların ayda bir kez gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

            Albayrak; “Milli ve manevi değerlere sahip bir neslin yetiştirilmesi için din görevlilerine önemli görevler düşmektedir. Samsat ilçemizde hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Din görevlileri ile yaptığımız istişareler neticesinde yapılması gereken çalışmaları planlamakta ve geçmiş ayın değerlendirilmesi yapılmaktadır. Personelimizin daha iyi motive olması bakımından her ay en başarılı personel uygulaması başlattık. Ocak ayının en başarılı personeli Merkez Fatih Camii İmam Hatibi Nuri Yaşar seçilmiştir. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 17 Şubat 2011 12:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri