Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBÜYÜKFIRAT SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ…   
BÜYÜKFIRAT SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ…

 

           Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Samsat ilçesine yaptığı ziyarette Adıyaman’a hizmet etmeyi kendisi için görev ve ibadet saydığını söyledi.

 

           2010-2011 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte tatilini geçirmek için memleketi olan Adıyaman’a gelen Adana Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Samsat Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve başka bazı kurum ve kişileri ziyaret etti.

 

 

          Büyükfırat yaptığı açıklamada, karnelerin iyi okunması ve anlaşılması gerektiğini belirterek bütün sorunluluğu öğrencilere yüklemenin haksızlık olacağını söyledi.

 

           Çocuklarımızın her alanda yetiştirilmesi gerektiğini söyleyen Büyükfırat, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem verilmesi, kendine özgüveni olan, merak eden, araştıran, düşünen ve inceleyen bir gençliğin yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

 

 

          Büyükfırat; “Adıyaman’da eğitim alanında gözle görülür bir şekilde yükseliş gözlenmektedir. Okul sayısı, fiziki durumları, öğretmen durumu gibi faktörleri göz önüne aldığımızda Adıyaman, Türkiye ortalamasının üzerinde bir yerdedir. Bunlar bir süreç dahilinde olmuş ve bir çok yetkilinin emeği geçmiştir. Bunun daha da iyi bir seviyeye çıkarılması için okul öncesi eğitim ve sosyal faaliyetlere önem vermemiz gerekiyor. Eğitim, sadece okul kitaplarında yazılı şeylerin ezberletilmesi veya öğretilmesi ile olmaz.” şeklinde konuştu.

 

          Adıyaman halkının vatanını ve milletini sevdiğini, milli ve manevi değerleri benimsediklerini, terör ve anarşiye hiçbir zaman pirim vermediği belirten Büyükfırat, Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Adıyaman halkına hizmet etmeyi kendisi için vatandaşlık görevi ve ibadet saydığını ifade etti.

 

 

             Büyükfırat şunları söyledi; “Bu memleketin ekmeğini yedik, havasını teneffüs ettik. Bu topraklarda büyüdük. Bugün geldiğimiz noktaya kadirşinas Adıyaman halkının katkılarıyla geldik. Her birimizin Adıyaman’a vefa borcu var. Bir birimize sıkı sıkı kenetlenip, hizmet noktasında bütün farklılıklarımızı bir kenara bırakarak Adıyaman’a hizmet etme yarışına girmeliyiz. Hangi alanda, kimin elinden ne geliyorsa, hiçbir fedakârlıktan kaçınmamamız gerekiyor.”

 

           Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ise yaptığı açıklamada Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, kendilerini Samsat ilçesinde görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

 

           Aktaş; “Sayın Büyükfırat ile uzun yıllar çeşitli kademelerde birlikte çalışma imkânı buldum. Kendisi, hizmetleri, kişiliği ve yüksek karakteri ile takdir edilecek bir bürokrattır. Adıyaman, Kırıkkale, İstanbul, Adana gibi illerde ürettiği projeler ve uzun vadede uygulanabilecek düşünceler ile eğitime pozitif katkıları olmuştur. Hangi makamda ve nerede bulunursa bulunsun aklında sürekli Adıyaman düşüncesi, yüreğinde Adıyaman sevgisi olan bir şahsiyettir. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki zamanlarda da başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

  

 

   

 




Gönderen Editör, Cuma, 04 Şubat 2011 11:38, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri