Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİLK KEZ BİR MERKEZİ SINAV SAMSAT İLÇESİNDE DE YAPILDI   
İLK KEZ BİR MERKEZİ SINAV SAMSAT İLÇESİNDE DE YAPILDI

          Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, ülke genelinde yapılan merkezi sınavlardan biri olan Açık Öğretim Lisesi Sınavlarının ilk kez Samsat ilçesinde de yapıldığını söyledi.

 

           Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün talimatları ile yaygın eğitimin cazip hale getirilmesi ve hizmetlerin daha kolay sunulabilmesi amacıyla Samsat ilçesinde de kayıtların yapıldığı ve sınavların başarı ile gerçekleştirildiği bildirildi.

 

 

           Aktaş, yaptığı açıklamada Açık Öğretim Lisesine 82 öğrencinin başvurduğunu ve bu öğrencilerin tamamına yakınının sınavlara katıldığını belirtti.

 

            Aktaş şunları söyledi;

 

 

            "Samsat ilçemizde ilk kez bir merkezi sınav yapılmaktadır. Özellikle çeşitli nedenlerle öğrenimlerini yarıda bırakmış kız öğrencilerimizin öğrenimlerini tamamlamaları bakımından sınavların Samsat ilçemizde yapılmasını önemsiyoruz. Samsat Lisesi binasında, dört oturumda yapılan sınavları hiç bir aksaklık yaşamadan, başarılı bir şekilde tamamladık. Bundan sonraki dönemlerde de kayıtlar Halk Eğitim Merkezi ve okullarımızda yapılacak ve sınavlar ilçemizde yapılacaktır. İlçemizin eğitim seviyesinin yükseltilmesi açısından, eğitimlerini yarıda bırakmış gençlerimizin açık öğretime kayıt yaptırmalarını bekliyoruz."

 

 

 

 

   

 

   

 




Gönderen Editör, Pazar, 16 Ocak 2011 14:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri