Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAHABE YOLU AĞAÇLANDIRILDI…   
SAHABE YOLU AĞAÇLANDIRILDI…

           Çevre ve Orman Bakanlığı, Adıyaman Valiliği ve Çevre ve Orman İl Müdürlüğü organizesinde  Adıyaman’da yol kenarları ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Adıyaman Karayolu – Sahabe arası yol kenarına 300 adet Top Akasya Fidanı dikildi.

 

           Ağaç dikim törenine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Samsat Kaymakamı Recai karal, Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Nemci Baykan, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bşçvş. Bekir Şanaral, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Çevre ve Orman İl Müdürü Harun Dindar ile bazı il ve ilçe daire amirleri katıldı.

 

             Adıyaman Valisi Ramazan Sodan yaptığı açıklamada TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in katılımları ile sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi yanındaki alanda “TBMM 90. Yıl Hatıra Ormanı” oluşturulduğunu ve TEMA Vakfı ile İş Bankası işbirliği ile “81 İlde 81 Orman” projesi kapsamında aynı alanda hatıra ormanı oluşturulduğunu hatırlatarak bu alanın yemyeşil olacağını söyledi.

 

            Vali Sodan, “Valiliğimiz ile Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliği ile yürütülen proje kapsamında Sahabe Safvan bin Muattal kabri yoluna 300 ağaç diktik. Böylece yaklaşık 30 kilometrelik yolun kenarları ağaçlandırılmış oldu. Yapılan çalışmalarla bütün Adıyaman yemyeşil olacak.” şeklinde konuştu.

 

             Vali Ramazan Sodan ve beraberindeki yetkililer sembolik fidan dikerek, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 30 Aralık 2010 11:49, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri