Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBAŞARILI ÖĞRENCİYİ OKUL MÜDÜRÜ ÖDÜLLENDİRDİ…   
BAŞARILI ÖĞRENCİYİ OKUL MÜDÜRÜ ÖDÜLLENDİRDİ…

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yapılan Büyük Atatürk Koşusu küçükler kategorisinde il birincisi olan öğrenciyi okul müdürü ödüllendirdi.

 

Küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen yarışlara toplam 135 sporcunun katıldığı, Atatürk'ün Ankara'ya girdiği ve Ulus Meydanı'na gidişini sembolize eden Büyük Atatürk Koşusu'nun her yıl tüm Türkiye'de yapıldığı bildirildi.

 

Yarışmalarda Samsat ilçesinden iki öğrenci il birinciliğini kazandı. Büyük kızlar kategorisinde Samsat Lisesi öğrencisi Zeynep Orhan ve erkekler küçükler kategorisinde ise Merkez İlköğretim Okulu öğrencisi Fuat Ertan il birincisi olarak yarışmayı tamamladılar.

 

Samsat Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Mazhar Aktaş, öğrencisi Fuat Ertan’a çeşitli hediyeler ve okul madalyası vererek kutladı.

 

Aktaş yaptığı açıklamada; “Okulumuz öğrencisinin il birincisi olması bizleri mutlu etmiştir. Beden Eğitimi Öğretmeni Orhan Özel ve öğrencimizi yürükten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Günün anısına okulumuz adına madalya ve çeşitli hediyeler vererek öğrencimizi motive etmeye çalıştık. Sportif, sosyal ve kültürel olarak yapılacak her türlü yarışmalarda öğrencilerimizi destekleyecek ve yapılması gereken ne varsa yapılacaktır.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 28 Aralık 2010 11:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri