Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANDI…   
SAMSAT’TA İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANDI…

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 5442 Sayılı İl İdaresi Kanun’unun 40. maddesi gereğince İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

 

           Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Recai karal’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile diğer kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

 

            İstiklal Marşımızın okunması ve Saygı Duruşu ile başlayan toplantı Kaymakam Recai Karal’ın açılış konuşması ile devam etti.

 

            Kaymakam Karal yaptığı konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek toplantının başarılı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

            Daha sonra kurumların 2010 yılı faaliyetleri ve yatırımları hakkında bilgiler verilerek, 2011 yılı çalışma programı üzerinde görüşmeler yapıldı. Gündem gereği kamu personelinin dikkat edeceği hususlar, genel çevre sağlığı konuları ile trafik ve asayiş konuları görüşüldü.

 

           Söz isteyen katılımcıların sorularına cevaplar verilmesinden sonra Kaymakam Recai Karal’ın kapanış konuşması ile toplantıya son verildi.

 

            Karal konuşmasında, vatandaş odaklı hizmet sunmaya devam edeceklerini belirterek, özellikle Bayrak kanunu, Dilekçe Kanunu ve tarafsızlık ilkelerine titizlikle riayet edilmesini istedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 24 Aralık 2010 14:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri