Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI YILSONU DENETİMLERİNE BAŞLADI.   
SAMSAT KAYMAKAMI YILSONU DENETİMLERİNE BAŞLADI.

Samsat Kaymakamı Recai Karal, köylerin sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde görerek çözüm yolları üretmek amacıyla köy gezilerine başladıklarını söyledi.

 

İlçe Jandarma Komutanı Bekir Şanaral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir, Sağlık Grup Başkanı Dr. Yunus Emre Türemiş, Müftü Vekili Yılmaz Arı ve İlçe Tarım Müdürü Erdal Yılmaz ile birlikte bazı köyleri ziyaret eden Kaymakam Recai Karal, muhtar ve vatandaşlardan sorunlarını dinledi, yürüttükleri çalışmalara ilişkin onlara bilgi verdi.

 

Gezi sırasında köylerdeki köy konakları, cami ve okullarda incelemelerde bulunan Kaymakam Karal, “Köylerimizde bulunan kamu binalarının durumları, kamu personelinin sıkıntıları ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek, İlçede bulunan resmi makamlara ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların sıkıntılarını dinlemek, tespit ettiğimiz ihtiyaçların giderilmesi ve bundan sonra yapılacak olan çalışmaların planlanması amacıyla köy gezilerine başladık.” dedi.

 

 

Bütün köylerin gezileceğini ifade eden Kaymakam Karal, ziyaretlerin devlet-vatandaş işbirliği ve dayanışmasını pekiştirdiğini ifade ederek, vatandaşlarımızın sıkıntılarını kendilerine aktardıklarını ve bu gezilerden memnun kaldıklarını sözlerine ekledi.

 

Kaymakam Recai Karal; “442 Sayılı Köy Kanununda Muhtarlarımızın ve köy halkının görevleri belirtilmiştir. Muhtar, köydeki en yetkili kamu görevlisidir. Köydeki kamu mallarının korunması başta olmak üzere birçok alanda görevli ve yetkilidir. Köydeki aksaklıkları ilçedeki ilgili kuruma bildirmekle mükelleftir. Bizlerde zaman zaman köy gezilerimizde bunların denetim ve takibini yapıyoruz. Halkımızın huzur ve refahı için ne gerekiyorsa yapmanın kararlılığı ve gayreti içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 23 Aralık 2010 09:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri