Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÇOCUKLAR BAĞIŞIKLAMA PROGRAMI KAPSAMINDA AŞILANIYOR   
SAMSAT’TA ÇOCUKLAR BAĞIŞIKLAMA PROGRAMI KAPSAMINDA AŞILANIYOR

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde genişletilmiş bağışıklama programı kapsamında çocukların aşılandığı bildirildi.

 

          Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Yunus Emre Türemiş Samsat genelinde bulunan bütün ilköğretim okullarının 1 ve 8. sınıflarında öğrenim gören çocukların bağışıklama programı kapsamında aşılandığını bildirdi.

 

          Aşının, enfeksiyonla savaşta etkin, güvenilir ve en ekonomik tıbbi yaklaşım olduğunu belirten Dr. Türemiş dünyada her yıl milyonlarca çocuğun öldüğünü, bunların birçoğunun ise aşı ile önlenebileceğine dikkat çekti.

 

           Sağlıklı bir geleceğin oluşması için Ebe Hatice Yolcu ve Kadriye Yavuz’un aşılama çalışması için görevlendirildiğini ve ekip olarak titiz bir çalışma ile başarılı bir sonuç elde edeceklerini belirten Türemiş, “Aşı ile önlenebilen hastalıklar çocukluk dönemindeki hastalıkların önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Çok kolay uygulanabilen, ekonomik ve etkili bir yöntemle bu hastalıklardan korunmak için aşılamayı önemsiyor ve bu anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.” dedi.

 

            Dr. Türemiş, yapılan bu çalışmalar ile hedeflerinin Samsat genelinde aşı ile korunabilir bütün hastalıkları ortadan kaldırmak olduğunu sözlerine ekledi.

 




Gönderen Editör, Cuma, 17 Aralık 2010 13:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri