Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREĞİTİM-BİR-SEN ÜYELERİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ…   
EĞİTİM-BİR-SEN ÜYELERİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Eğitim-Bir-Sen yönetici ve üyeleri bir birileriyle tanışma ve dayanışmayı temin etmek amacıyla yemekli toplantıda bir araya geldiler.

 

80. Yıl Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilcisi Abdurrahman Bilgin, demokratik ve sosyal hukuk devleti olmanın en önemli göstergelerinden birinin örgütlenme özgürlüğü olduğunu söyledi.

 

Çağımızın örgütlü toplum çağı olduğunu belirten Bilgin, örgütlü topluluğun sayıca az olsa bile örgütsüz çoğunluğa hükmettiğini ifade etti.

 

Bilgin, “Çağdaş demokrasi, her şeyi devletten bekleme anlayışı yerine, hukuk dahilinde haklarını arayarak, bilinçli örgütlenmeyi, daha değişik ifade ile sivil toplum örgütlerini kurmayı gerektiriyor. Eğitim-Bir-Sen, sosyal ve ekonomik haklarımıza daha çok sahip çıkan, eğitim çalışanlarını bir aile olarak kabul etmeyi, Anadolu’nun en ücra köşelerinde dahi olsa eğitim çalışanının sorununu Türkiye sorunu olarak kabul eden hak, adalet, eşitlik ve insanca yaşamayı kendisine felsefe edinen bir sendikadır. Sendikamızın çabaları ile birçok hak ve kazanımlar elde edilmiştir. Birlikten kuvvetin doğacağı bilinciyle üye çalışmalarına hız vereceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Samsat ilçesinde yaşanan içme suyu problemine de değinen Bilgin, sendika olarak Samsat ilçesinde sosyal faaliyetlerin arttırılması amacıyla okullar arası masa tenisi, voleybol turnuvası ve bilgi yarışması düzenlemeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 10 Aralık 2010 11:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri