Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA BAŞARILI DİN GÖREVLİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ   
SAMSAT’TA BAŞARILI DİN GÖREVLİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Samsat ilçe Müftü vekili Yılmaz Arı, görevinde üstün başarı gösteren beş din görevlisini teşekkür belgesi ile ödüllendirdiklerini belirtti.

 

Müftülük makamında, belge takdim töreninin de yapıldığı Kasım ayı olağan personel toplantısında bir açıklama yapan Arı, cami içi ve dışı din hizmetleri ve din görevlilerinin sorunları ve önerilerinin dile getirildiğini kaydetti.

 

Arı, bütün siyasi görüş ve düşünüşün dışında kalarak ve milletçe dayanışma ve bütünleşmeyi amaç edindiklerini belirterek camilere ve Kuran kurslarına ilgi ve alakanın arttırılması gerektiğini söyledi.

 

Arı, “Cami ve Kuran kurslarının bakım, onarım ve temizlik hizmetlerinin yapılması, toplumun dini konularda bilgilendirilmesi ile dini iyi öğrenmiş, anlatım tekniklerini kavramış, topluma örneklik eden, etmesi gereken, dine, dini kurumlara ve dindarlara hizmet veren din görevlilerinin, mesleklerini severek ve kendilerine güven duyarak yapmalarına yardımcı olacak, göreve adanmışlık duygusu kazandıracak sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılması gerekmektedir. Bu bağlamda personelimizin azmini bilemek ve tüm arkadaşlarımızın din hizmetlerini olumlu pekiştirmek adına başarılı olan personelimizi ödüllendirmek bizim vazifemizdir.” şeklinde konuştu.

 

Arı, bundan sonra da başarılı personelimizi ödüllendirerek görevinde motive edeceklerini sözlerine ekledi.

 

           




Gönderen Editör, Salı, 23 Kasım 2010 13:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri