Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SPOR LİGE BİR PUANLA BAŞLADI   
SAMSAT SPOR LİGE BİR PUANLA BAŞLADI

           Samsat Belediyespor Adıyaman Amatör Ligdeki ilk maçında Fırat Spor ile 2-2 berabere kalarak bir puana razı oldu.

           Adıyaman birinci amatör liginin bu hafta  start alması ile il merkezinde ve bazı ilçelerimizde müsabakalar yapıldı.. Toplam 26 takımın yer aldığı ligde, takımlar üç gurupta mücadele edecekler. Guruplarında ilk iki sırayı alacak iki takımın play-offa yükseleceği ve play off sonunda birinci olan ekibin ise ilimizi il dışında temsil edeceği belirtildi.

            Amatör ligde mücadele eden ekiplerden Samsat Belediyespor ilk maçında karşılaştığı geçen sezonun flaş ekibi Fırat Spor ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

            Samsat Belediye Spor Teknik Direktörü Fedli Tepe yaptığı açıklamada; takımının iyi oynadığını ancak iki talihsiz gol yiyerek puanları rakip takım ile bölüştüğünü söyledi.

           Tepe, “Fırat Spor çok iyi bir takım. Buna rağmen takımımız iyi oynayarak iki defa öne geçmesine rağmen maçtan galibiyet ile ayrılamadık. Maçın başında rakibe baskı kurduk ancak yapılan iki hata berabere kalmamıza neden oldu. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha organize oynayan bir takım olarak seyircimizin önüne çıkacağız. Şu an en büyük sıkıntımız sahamızın olmamamsı, tüm maçlarımızı deplasmanda oynayacağız, inşallah en yakın zamanda sahamıza kavuşur maçları Samsat’ta oynarız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 21 Kasım 2010 20:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri