Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERATA’YI ARAMIZDAN AYRILIŞININ 72. YILINDA MİNNETLE ANDIK   
ATA’YI ARAMIZDAN AYRILIŞININ 72. YILINDA MİNNETLE ANDIK

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 72. yılı münasebetiyle düzenlenen anma programına Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve 2 dakikalık saygı duruşu ile birlikte araçların klaksonlarını çalmalarıyla başladı.

 

 

Samsat ilçesindeki anma etkinliklerine Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi. Buradaki kutlama programına Kaymakam Recai Karal, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Bekir Şanaral, Belediye Başkan Vekili Muzaffer Kayhan, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

Program kapsamında, Atatürk’ün 10. Yıl Nutku kendi sesinden banttan dinletildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Atatürk’ün devlet adamlığı yönünün anlatılması ve Atatürk’ün kronolojik hayatının okunmasından sonra öğrenciler şiirler okudular.

 

 

Samsat Lisesi Korosu tarafından kahramanlık ve Atatürk’ün sevdiği eserler seslendirildi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Fotoğraflarla Atatürk” konulu sinevizyon gösterisi ile tören sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 10 Kasım 2010 10:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri