Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİPEKYOLU KALKINMA AJANSI SAMSAT’TA TOPLANTI YAPTI   
İPEKYOLU KALKINMA AJANSI SAMSAT’TA TOPLANTI YAPTI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın “Mali Destek Programı Hibe Teklif çağrısı Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

 

Toplantıya Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve bazı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

Cumhuriyet Konferans Salonundaki toplantıda bir açıklama yapan Gaziantep Yatırım Destek Ofisi Koordinatör Vekili Hamit Doğan 15,5 milyon lira finansman desteği sağlayacak olan 2010 yılı mali destek programı için başvuruların 3 Aralık 2010 tarihinde sona ereceğini bu nedenle projelerin bu tarihten önce Ajans Merkezine sunulması gerektiğini ifade etti.

 

Bütün projelerde alt limitin 50 bin, üst limitin ise 400 bin lira olduğunu belirten Doğan, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman’ın bütün yerleşim birimlerinden nitelikli ve genel amacımıza yönelik projeler beklediklerini söyledi.

 

Daha sonra Adıyaman Yatırım Destek Ofisi Koordinatör Vekili Merve Tanrıverdi ve Adıyaman Yatırım Destek Ofisi Uzmanı hibe teklif çağrısı ve proje formatı, mantıksal çerçeve, bütçe, başvuru koşulları gibi konularda geniş bilgiler sundular.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 05 Kasım 2010 12:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri