Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHEMŞERİMİZ GÜVEN TAZELEDİ   
HEMŞERİMİZ GÜVEN TAZELEDİ

Samsatlı hemşerimiz, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, yapılan genel kurulda yeniden dernek başkanlığına seçildi.

 

Dernek binasında yapılan olağan genel kurul toplantısında yeniden başkanlığı seçilen ve Adıyaman’ın en aktif muhtarları arasında yer alan Abdulkadir Geylani Taş, üyeleriyle beraber üç yılda yapacakları faaliyetleri planlarken Adıyaman’ın sorunlarına daha duyarlı olacakları mesajını verdi.

 

Taş; “Olağan genel kurulumuzu yaptık. Yapmış olduğumuz kongremizde Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğimize yeniden üç yıllığına arkadaşlarımız görev verdiler. Amacımız ülkemize ve Adıyaman’ımıza faydalı olabilmek. Kurmuş olduğumuz derneğimizin amacı mesleki dayanışma derneğidir. Mesleğinde başarılı olan muhtarlarımıza, öğrencilerimize, bürokratlarımıza siyasetçilerimize destek olmak amacıyla kurduk. Herhangi bir yardım kuruluşu değiliz. Dolayısıyla biz ülke ve Adıyaman genelindeki sorunlara da duyarlıyız. Son günlerde Nemrut dağı Adıyaman’da tartışılıyor. Biz yolun açılmasına karşı olduğumuzu söylemiştik bugünde bunu tekrarlıyoruz” dedi.

 

Devlet tarafından fakir vatandaşlara dağıtılan kömürün dağıtımında geç kalındığını ifade eden Taş; “Şu an için en büyük sorunumuz kış ayının yaklaştığı şu günlerde bir an evvel kömürlerin dağıtılması. Fakir ailelere bir an önce ulaşıp bu konudaki sıkıntıları sayın valimize ve vakıf müdürümüze ilettik. Bu konuda en geç Kasım ayının ilk haftası kömürlerin dağıtılmasını istiyoruz. 2011 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde elimizden geldiği kadarıyla hem milletimize hem Adıyaman’ımıza hizmet etmek için memleketimize faydalı olabilecek kişilerin aday adayı olmalarını ve hiçbir şeyden çekinmemelerini memleketimize faydalı olabilecek insanların yanında olacağımızı, A partisi, B partisi, C partisi demeden bizim için Adıyaman’a faydalı olacak kişilerin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Yerel yönetimlerden sıkıntımız yok ama Sayın Başkanımızın icracı müdürlere yönelik ‘Muhtarlarımıza yardımcı olun’ talimatı var. Zaman zaman aksaklıklar ve sıkıntılar yaşıyoruz. Özellikle benim yaşadığım bir sıkıntı oldu. Biz bunların giderilmesini istiyoruz. Biz kendi şahsımız için bir şey istiyorsak buna karşı çıksınlar. Ama mahallemiz için istiyorsak yardımcı olsunlar.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 20 Ekim 2010 11:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri