Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KERMESE İLGİ GÖSTERİLDİ   
SAMSAT’TA KERMESE İLGİ GÖSTERİLDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Samsat Eğitim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterildi.

 

Samsat Belediyesi Kültür Evinde düzenlenen kermese Belediye Başkanı Yusuf Fırat, bazı kamu çalışanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kermesin açılışını yapan Başkan Fırat, kamu yararına çalışan her türlü oluşumun desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, kermesin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

 

Eğitim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Korkmaz ise yaptığı açıklamada öğrenci yurdu hizmet binasının donanım eksiklerinin tamamlanması amacıyla düzenlenen kermeste muhtelif çeyiz, giyim, gıda ve temizlik eşyalarının satışa sunulduğunu, bunların gelirler yine Samsatlılara harcanacağını söyledi.

 

Bir hafta boyunca kermesin açık tutulacağını belirten Korkmaz, çok modern standartlarda inşa edilen öğrenci yurdunun tamamlanması için Samsatlı işadamlarının konuya daha duyarlı olmalarını beklediklerini ifade etti.

 

Korkmaz, “Yöremizin sosyal ve ekonomik yetersizliğine rağmen kısa zamanda binanın tamamlanması çalışmasını bitirmek ve yıllardır özlemini çektiğimiz maddi ve manevi sahada donanımlı ve iyi bir eğitim görmüş nesiller yetiştirme umudunu taşıyoruz. Bu heyecanla işimize dört elle sarılmış, Sahabe kokan bu mübarek toprakların gelişimine katkı sunma azmini taşımaktayız.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Çarşamba, 20 Ekim 2010 11:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri