Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER SİTEMİZ EDİTÖRÜ MERSİN VALİSİNE KİTABINI TAKDİM ETTİ   
SİTEMİZ EDİTÖRÜ MERSİN VALİSİNE KİTABINI TAKDİM ETTİ

            Genel Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Yönetim Kurulu, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

 

            GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri görevini de yürüten sitemiz Editörü Fahrettin Çelik, ziyaret sırasında “İnsanca Yaşama Bilinci” isimli kitabını imzalayarak Vali Güzeloğlu’na takdim etti.

 

 

            Kendisi için hediyelerin en güzelinin kitap olduğunu belirten Vali Güzeloğlu, kitabı mutlaka okuyacağını ve paylaşacağını belirtti.

 

             Güzeloğlu, “Kitap, benim için en güzel hediyedir. Bu kitabı okuyacak ve çevremdeki arkadaşlarımla paylaşacağım. Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik’i bu çalışmasından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

             

 

              “BASIN DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

 

              GAP Gazeteciler Birliği Genel Yönetim kurulunun ziyaret ettiği Mersin Valisi H.Basri Güzeloğlu, basın demokrasinin vazgeçilmezi olduğuna dikkat çekerek basının hür bağımsız ve güçlü olmasının demokrasinin geleceği açısından önemli olduğunu vurguladı ve valilik çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

 

             Güzeloğlu, ‘’Bölgesel GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti’ni Mersin ilimizde ağırlamaktan mutluyum. Mersin ilimiz son yıllarda birçok alanda önemli adımlar attı. Özellikle ulaşım alanında Tarsus ilçemizde kurulmasına karar verilen uluslar arası hava limanı projesi önemli bir proje, Mersin-Mut-Karaman arasında yapılan yol çalışması, ayrıca Antalya-Mersin arası sahil yolunda yapılan yol genişletme çalışmaları 2012 yılında planlandığı gibi bitirmeyi hedefliyoruz.

 

             MERSİN-LÜBNAN ARASI FERİBOT

 

 

             Ayrıca Mersin’den Lübnan’a hızlı feribot anlaşması yakında hayata geçirilecek. Ulaşım alanında demiryolu için yenileme çalışmaları da buna eklendiğinde ulaşımdaki yatırımlar, diğer bütün sektörlere hareketlilik getirecektir. Başta turizm olmak üzere birçok alanda ticari ve sosyal olarak Mersin ilimizin gelişmesine olumlu tesirler yapacaktır.

 

             Gazetelerimiz, radyolarımız, televizyonlar ve internet haber siteleri halkımızı olan bitenlerden haberdar ediyor. Basın halkın gözü kulağı demokrasimizin vazgeçilmezidir. Basının güçlü hür bağımsız olması demokrasimizin geleceği açısından önemlidir. Bölgesel GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti Genel Başkanı Z.Abidin Kıymaz’ı yaklaşık 20 yıldır tanır takip ederim. Cemiyet Başkanı olarak ta ülke meselelerine duyarlı çalışma arkadaşlarına ve kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

 

             VALİ GÜZELOĞLU MERSİN İÇİN ŞANS

 

             Ziyarette Mersin Valisi Güzeloğlu’na Mersine atanması nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunup hayırlı olsun dediklerini söyleyen GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘.. sayın valim Güzeloğlu mülkiye camiasında sevilen başarılı bir isim. Mersinlileri bu açıdan şanslı buluyorum. Vizyon ve misyon sahibi olan Vali Güzeloğlunun Mersin’in geleceğine önemli katkılar sunacağına inancım tamdır. Şahsıma camiamıza ve basın mensuplarına ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.




Gönderen Editör, Salı, 19 Ekim 2010 18:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri