Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİŞTE ŞEFFAF YÖNETİM, İŞTE ŞEFFAF İHALE !   
İŞTE ŞEFFAF YÖNETİM, İŞTE ŞEFFAF İHALE !

SAMSAT’TA 31,2 KM YOL İHALESİ BASININ DA KATILIMIYLA YAPILDI

            Samsat ilçesinde muhtelif köy yollarını kapsayan 31.2 km. lik yolların ihalesi yapıldı. İhaleye basının da katılımı sağlandı ve ihale baştan sona kameraya kaydedildi.

            İhale ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş; “Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince, KÖYDES Projesi kapsamında 2. dilim ödenekle, 31.2 km. 1. kat asfalt kaplama işi için ihaleye çıkılmış ve 4 firma katılmıştır. 6 m. genişliğinde 1000 m. uzunluğunda 1. kat asfalt işinin 33.600 YTL. + KDV olarak ekonomik açıdan en avantajlı teklifi, Gökdemir Asfalt Ürün. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şirketi vermiştir. Böylece, Samsat’ta KÖYDES kapsamında ihalesi yapılmayan iş kalmamıştır.” dedi.

             Demirdaş, “Keşif bedeline oranla % 30 kırım yapılmış ve ek işler için de ödenek arttırılmıştır. Artan ödenek de, öncelik sırasına göre diğer köy yollarının asfalt ihtiyacında kullanılacaktır.” şeklinde konuştu.

             Kaymakam Demirdaş, “Henüz ödeneğin tamamı aktarılmamasına rağmen mevsim şartları da göz önünde bulundurularak ivedilikle ihale yapılmış, ihale istekli firmaların ve basının önünde, konularında uzman 11 kişilik ihale komisyonu marifetiyle gerçekleştirilmiş ve ihalenin her aşaması kameraya kaydedilmiştir. Bu yılki çalışmalarımızdan sonra köylerimizin yol, su gibi problemleri büyük oranda çözülmüş olacaktır.” dedi.   

           

             




Gönderen Editör, Pazartesi, 31 Temmuz 2006 05:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri