Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI DOKTOR ANKARA'DAKİ KAZADA VEFAT ETTİ   
SAMSATLI DOKTOR ANKARA'DAKİ KAZADA VEFAT ETTİ

             Görev yaptıkları İstanbul'dan Kapadokya'ya geziye giden, biri Samsatlı hemşerimiz olan iki öğretim üyesi ve 11 tıp fakültesi öğrencisi Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi yakınlarında kaza geçirdi. Şarampole yuvarlanıp takla atan minibüste Yrd. Doç. Dr. Taner Karakaş (35) ile asistan Samsatlı hemşerimiz Dr. Abidin Turgud (24) yaşamını yitirdi, 11 üniversite öğrencisi yaralandı.

 

               İstanbul'dan dün gece yola çıkan üniversitelileri taşıyan 34 FC 4804 plakalı minibüs bugün saat 07.00 sıralarında Şereflikoçhisar- Aksaray karayolunun 33'ncü kilometresine geldi. Direksiyondaki Yrd. Doç. Dr. Taner Karakaş'ın iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolünü yitirdiği minibüs şarampole yuvarlandı. Takla atan minibüstekilerden 2 kişi hayatını yitirirken 11 kişi yaralardı.

 

 

               Minibüste bulunanlardan İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Servisi'nde asistan olan 24 yaşındaki, Samsat ilçesi Göltarla köyünden, hemşerimiz Dr. Abidin Turgud, olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

 

 

 

 

 

               KTÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı'nda görev yapan ve 15 gün önce İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçici görevle giden Yrd. Doç. Dr. Taner Karakaş ile 11 öğrenci yaralandı.

 

               Ankara ve Konya'daki hastanelere sevk edilen yaralılardan Yrd. Doç. Dr. Karakaş, kaldırıldığı Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Dr. Abidin Turgud'un cenaezesi de Meram Tıp Fakültesi morguna götürüldü. Daha sonra memleketi olan Adıyaman'a getirilen genç Kardiyoloji Doktoru Abidin Turgud'un naaşı sevenlerinin gözyaşları arasında Adıyaman Devlet hastanesi morguna alındı.

 

 

               İki öğretim üyesinin yaşamını yitirdiği kazadan yaralı kurtulan 11 tıp öğrencisinden Cengiz Acar Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma, Savaş Görgülü ve Yunus Bilkan Çelik Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina, Ahmet Hüsrev Güneş ile Murat Yıldız Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma, Murat Demir Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ali Gürbüz Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ahmet Muhammet Kılınç ile Ahmet Sadık Sümbül Numune Eğitim ve Araştırma, Ramazan Duyar Atatürk Eğitim ve Araştırma ve Cumali Turan da Konya Meram Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

 

               ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

 

 

              Trafik ekiplerinin olay yerindeki incelemede aşırı hız ve dikkatsiz sonucu meydana geldiği kanaatine vardığı kazada hurdaya dönen araç çekiciyle Şereflikoçhisar Sanayi Bölgesi'ne kaldırıldı. Minibüste ilahi CD'leri de bulundu.

 

            ABİDİN TURGUD ADIYAMAN’DA TOPRAĞA VERİLDİ

 

Dr. Abidin Turgut'un cenazesi, Adıyaman Devlet Hastanesi'nden alınarak Ulu Camii'ne getirildi. Turgut'un kardeşleri ve ailesi, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

 

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç doktorun tabutu yakınları ve sevenlerinin omuzları üzerinde cenaze aracına taşındı.

 

Adıyaman Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Belediye Mezarlığı'na getirilen cenaze, burada dualarla toprağa verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cumartesi, 25 Eylül 2010 14:34, Yorumlar(2)
Yorumlar
Editör
25 Eyl 2010
YÜREĞİMİZ YANDI.. Henüz hayatının baharında olan Samsat'lı hemşehrimiz Abidin Turgud'da trafik canavarına kurban gitti. Yazık çook yazık. Sen çocuğu büyüt, okut, en güzel yerlere gelmesine vesile ol, kahr olası bir kaza senden alıp götürsün... Şimdi bu Doktor gencimizi alıp götüren kazaya lanet edecez ama, ne fayda.. Kardolojide asistanlık yaptığına göre çok başarılıymış, liseyi nerde okudu acaba.. Ailesinin ve tüm Samsatın başı sağ olsun. ALLAH rahmet etsin..

Mehmet KANDEMİR
Eğitimci-Yazar
Editör
25 Eyl 2010
Yüce Mevla'dan vefat eden kardeşimize rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Fahrettin Çelik
GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri