Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKTAŞ; - “YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ”   
SAMSAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKTAŞ; - “YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ”

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, bina, araç gereç ve öğretmenlerimizle yeni eğitim öğretim yılına hazır olduklarını söyledi.

 

Aktaş yaptığı açıklamada 119 ilköğretim, 21 ortaöğretim ve 3 halk eğitim öğretmeni ile 2010-2011 eğitim öğretim yılına hazır olduklarını belirterek, öğretmen atamaları henüz yapılamamasına rağmen Samsat genelinde önemli bir öğretmen açığının olmadığını belirtti.

 

1.739 ilköğretim ve 423 ortaöğretim olmak üzere toplan 2.162 öğrencileri olduğunu belirten Aktaş, bütün öğrencilere ücretsiz ders kitabı dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

Uzuntepe İlköğretim okulunda derslik ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacın giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Aktaş,  Samsat ilçe merkezinde bir lise binasına ihtiyaç duyulduğunu belirterek bunun dışında bariz bir okul veya derslik ihtiyacı bulunmadığını kaydetti.

 

Aktaş, “Geçen eğitim öğretim döneminde ilk kez Fen lisesine öğrenci gönderdik. Üniversiteye yerleştirmelerinde de bir artış oldu. Bu yıl öğretmen, okul ve araç gereç bakımından eksiğimiz yok denecek kadar azdır. Bu başarıyı katlamayı hedefliyoruz. Ön hazırlıklar olarak taşıma ihalesini ve yemek ihalelerini yaptık. Binaların bakım ve onarımları bitirildi. Okul, aile ve öğrenci iletişimini daha sıkı tutarak bu başarıyı arttırmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Eylül 2010 13:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri